Mijn nieuwe IK

07/06/2021 in: Cliëntervaringen

Ik kampte al lange tijd met overgewicht en daardoor had ik veel lichamelijke klachten. Vorig jaar was ik herstellende van een knieoperatie en natuurlijk wist ik dat ik te zwaar was, en wilde ik wel afvallen, maar ik wist niet zo goed hoe. Ik wilde graag begeleiding bij het afvallen, juist zodat ik er ‘niet alleen voor stond’. Ik had zelf al van alles geprobeerd, maar steeds verviel ik in mijn oude patroon. Ik had iemand nodig die met mij meedacht en mij kon motiveren op momenten dat ik het nodig had.

Mijn nieuwe IK

Maar ik schaamde me en vond het lastig om hulp te vragen en toe te geven dat ik het niet alleen kon. De afgelopen jaren ben ik vooral voor anderen aan het zorgen geweest, waarbij ik mezelf vergat. Maar nu werd het tijd voor mijzelf, namelijk afvallen en daardoor lekkerder in mijn vel komen!  De flyers en de site van Het 1 op 1 dieet spraken mij aan omdat het er fris en uitnodigend uitziet. Vooral het motto ‘afvallen doen we samen’ past bij mij en was hetgeen dat ik nodig had.

Ik trok de stoute schoenen aan en maakte een afspraak met Anneke, en we hadden direct een klik, konden goed praten en ik durfde mezelf kwetsbaar op te stellen. Anneke heeft een open houding en veroordeelde mij niet, ook omdat zij zelf ervaringsdeskundig is en weet hoe lastig het is om af te vallen. Als je bij Anneke eenmaal de drempel over bent, ontvangt zij je met open armen en kom je in een warm bad qua begeleiding en coaching!

Ik zit lekker in mijn vel en sta zekerder en met zelfvertrouwen in het leven. Ik mag van mezelf zijn wie ik ben en zo voel ik mij ook. Mensen in mijn omgeving spreken mij aan over mijn transformatie; ze zien mij stralen en herkennen mij niet omdat ik op zo’n positieve manier veranderd ben. Ik ben iedere dag weer blij met de keus voor Het 1 op 1 dieet!!

Esther, 45 jaar uit Dedemsvaart

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Anneke Zwiers

Anneke Zwiers
Maak een afspraak
Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten