Mijn nieuwe manier van leven: genieten, maar met mate

09/11/2020 in: Cliëntervaringen

Kiki Meijer genoot volop van het samenwonen met haar vriend in de drukke stad. Restaurantjes en cafeetjes voor de deur, ze had ze voor het uitkiezen. Het goede leven maakte haar steeds zwaarder. Toen ze startte als juf op een basisschool, besloot ze dat het tijd was om af te vallen.

/uploads/kiki-ervaringsverhaal-frame.jpg

“Regelmatig buiten de deur eten of voor het gemak eten bestellen sloop er zo in. Opeens was het klaar. Ik wilde van mijn gewicht af. Elke keer als ik wat gewicht kwijt was, beloonde ik mezelf met wat leuks. Ook toen het minder goed met me ging, koos ik ervoor door te gaan met de strijd tegen het overgewicht en niet bij de pakken neer te gaan zitten.”

Genieten

“Mijn shakes en repen gingen tijdens leuke uitstapjes met bijvoorbeeld mijn vriend gewoon mee. Genieten én leuke dingen doen gaan prima samen met afvallen, dat heb ik wel laten zien. In ieder geval aan mezelf.”

Zelfvertrouwen

“Ik heb inmiddels veel meer zelfvertrouwen. Het is veel leuker en fijner om mooie kleren aan te kunnen doen en ik kijk blij en sterk naar mezelf in de spiegel. Het voelt voor mij niet meer als een dieet, maar het is mijn nieuwe manier van leven: genieten, maar met mate.”

Nieuwsgierig naar het hele verhaal van Kiki?Benieuwd hoeveel gewicht Kiki is kwijtgeraakt?

Vraag het één van onze The 1:1 Diet consulenten.

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Prijna Snel

Prijna Snel
Maak een afspraak
Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten