Mijn Successtory met het Cambridge dieet.

04/09/2012 in: Cliëntervaringen

Mijn Successtory met het Cambridge dieet.

Via een eenvoudige folder, liggend op een toonbank in een winkel, kwam ik in aanraking met het Cambridge dieet.
Ik liep al een tijd met het plan om af te vallen, ging langzaam naar maat 46 toe, niet lekker in mijn vel zittend en alles eten wat maar los en vast zat. Ik heb allerlei diëten geprobeerd, maar niets hielp. Dus folder meegenomen, via internet gekeken wat het was en voorzichtig contact opgenomen met Nanda Zomer in Odijk. Zij is de gewichtsconsulente van Cambridge.

Het 1e intake gesprek vond plaats op 20 mei 2011.
Met Nanda afgesproken dat ik in juni zou beginnen, na mijn verjaardag, dus voor 10 juni 2011 weer een afspraak gemaakt. Met Nanda afgesproken dat ik het 800 totaal dieet zou volgen en dat betekende 4 shakes op een dag. Dus geen brood en geen warm eten. Nadeel voor mij was dat er problemen kwamen met de stoelgang en daar was weer hulp van Nanda, zij gaf mij Cambridge Fiber, een theelepel in je drinken en de stoelgang kwam langzamerhand weer op gang. Daarnaast ging ik zelf experimenteren met een kiwi op nuchtere maag en ook dat hielp bij mij.

Na diverse tussencontroles, was ik goed afgevallen.
Afgesproken dat ik nog maar 2 shakes zou gaan gebruiken en ’s avonds weer een warme maaltijd, wat was die eerste warme maaltijd heerlijk. In de boekjes die ik had gekregen stonden diverse heerlijke maaltijden en die heb ik dan ook direct klaargemaakt.
Veel water drinken, houden aan de adviezen van Nanda heeft mij opgeleverd dat ik op mijn streefgewicht kwam.

Nu ik mijn streefgewicht heb bereikt voel ik me zo intens gelukkig.
Ik zit weer beter in mijn vel, ik voel me ook weer een stuk beter en straal weer een hoop zelfvertrouwen uit.
Ik gebruik nu geen shakes meer maar eet een stuk gezonder. Via een weegschaaltje pas ik mijn eten aan en hou ik me aan de aangegeven hoeveelheden van pasta producten. Ik eet gevarieerd en zelfs neem ik af en toe weer eens een frietje of een broodje kroket en toch blijf ik op mijn streefgewicht.
Veel water drinken naast je koffie en/of thee, gevarieerd eten en minstens 1 uur sport in de week helpt hier heel goed bij. Tevens de goede afspraak dat ik 1 keer in de 2/3 maanden gewoon even langs ga bij Nanda voor een controle weegmoment helpen mij om op dit gewicht te blijven.

Kortom: het Cambridge dieet en de uitstekende begeleiding van mijn consulente:Nanda Zomer Silhouette in Odijk hebben mij gebracht
naar wat ik nu ben.
Gelukkig en barstensvol van zelfvertrouwen.


Annemiek

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Nanda Zomer

Nanda Zomer
Maak een afspraak
Doel bereikt en vastgehouden

Doel bereikt en vastgehouden...

Blij en op gewicht met Cambridge 500...

Lees meer

Zo trots op mijzelf

Zo trots op mijzelf...

De eeuwige strijd.......

Lees meer

Dankzij Nanda heb ik mijn doel bereikt

Dankzij Nanda heb ik mijn doel bereikt...

Afgevallen met Cambridge Weightplan...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten