Na die extra vakantiekilo’s was voor mij de top bereikt

02/04/2020 in: Cliëntervaringen

Na vier weken vakantie was ik weer de nodige kilo’s gegroeid en was voor mij de top bereikt; dit was voor mij de reden dat ik wilde afvallen.

Na die extra vakantiekilo’s was voor mij de top bereikt

Na vier weken vakantie was ik weer de nodige kilo’s gegroeid en was voor mij de top bereikt; dit was voor mij de reden dat ik wilde afvallen. Mijn lengte en gewicht waren totaal niet in balans!

Linda was voor mij een grote stimulans om te beginnen (en door te zetten) met afvallen. Toen ik tijdens de eerste afspraak bij haar was en uitleg kreeg over het stappenplan zei ik “ik zal even met het thuisfront overleggen” Linda haar antwoord was: “als ik jou was zou ik juist bij thuiskomst zeggen dat je morgen gaat beginnen. Jij wilt dit gewoon zo graag! En zo gezegd zo gedaan!

Met mijn doel in gedachten ben ik de eerste week van juli begonnen en een half jaar later in december had ik mijn streefgewicht bereikt, mede dankzij de goede begeleiding van Linda.

Linda wist mij iedere eer weer te stimuleren om door te gaan. Ik ben zelfs na het behalen van mijn streefgewicht nog enkele kilo’s extra afgevallen. Ik voel me nu heerlijk, durf weer voor de spiegel te staan en (nieuwe) kleren kopen is weer een feestje.
Linda is naast de goed stimulerende vrouw ook een hele lieve en begripvolle vrouw.

Ze heeft heel wat (privé) verhalen van mij aangehoord en we hadden omdat het zo gezellig was altijd tijd te kort (sorry voor degene die na mij kwam).
Linda je bent een toppertje

Anneke van der Molen

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Linda Otter

Linda Otter
Maak een afspraak
Het voelde zo fijn toen mijn kleren te groot werden

Het voelde zo fijn toen mijn kleren te groot werde...

Ik schrijf dit verhaal met een lach en een traan...

Lees meer

Ik had die stok achter de deur echt nodig

Ik had die stok achter de deur echt nodig...

Wat ben ik trots op Tineke! Vol goede moed begon ze met steun van haar man aan het Cambridge Weight Plan Stappenplan. De...

Lees meer

Waarom ik wilde afvallen

Waarom ik wilde afvallen...

Mijn naam is Eddy Bijlsma. Toen ik op een ochtend mijn schoenen aan wilde doen merkte ik dat dit moeilijker ging. Een sc...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten