Negen jaar later ben ik nog steeds op gewicht

06/05/2020 in: Cliëntervaringen

Haar zwangerschap samen met overgewicht resulteerde bij Janneke Willemse in trombose in haar hersenen. Ze voelde zich slecht, verdrietig en moest na haar verblijf in het ziekenhuis tijdelijk bij haar ouders gaan wonen om te revalideren. Voornamelijk haar overgewicht zat haar in de weg. Ze was het zat.

/uploads/ervaringsverhaal-janneke-frame.jpg

“Van een paar familieleden hoorde ik positieve verhalen over The 1:1 Diet. Na me in het dieet te verdiepen en het raadplegen van het advies van mijn huisarts, heb ik een afspraak gemaakt bij mijn consulente. Het intakegesprek voelde goed. Ik besloot er meteen voor te gaan.”
“De inhoud van het dieet was me erg duidelijk en ik vond het goed te doen. Af en toe waren er etentjes in de afvalperiode, maar daar heb ik het niet moeilijk mee gehad. Dan bracht ik zelf gewoon mee wat ik wel mocht eten.”

Steun

“Ik ben zo trots op mezelf. Negen jaar na het dieet, ben ik nog steeds op mijn streefgewicht. Er is zelfs nog iets af. Ik wil in ieder geval nooit meer terug naar mijn oude gewicht. Mijn consulente is een enorme steun geweest en haar positiviteit stimuleerde mij elke dag. Ik heb dit dieet zelfs bij vrienden, collega’s en kennissen aanbevolen.”

Nieuwsgierig naar het hele verhaal van Janneke?
Benieuwd hoeveel gewicht Janneke is kwijtgeraakt?

Vraag het één van onze The 1:1 Diet consulenten.


Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Carla Visschers

Carla Visschers
Maak een afspraak
Dit gevoel wil ik nooit meer kwijt

Dit gevoel wil ik nooit meer kwijt...

Op jonge leeftijd werd Daniëlle Kuppen al veel te zwaar. Al haar pogingen om te diëten en te gaan sporten liepen steeds ...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten