‘Nog steeds levensgenieter, maar dan zonder het extra gewicht’

06/07/2020 in: Cliëntervaringen

Fleur Sas is van huis uit Bourgondiër en een echte levensgenieter. Drie jaar geleden begon ze aan haar ‘reis’ met The 1:1 Diet en nog steeds is ze op gewicht. Feestjes viert Fleur nog elke dag, maar nu wel met haar eigen spelregels.

/uploads/ervaringsverhaal-frame-fleur.jpg
“Mijn leven draaide om eten. Terwijl mijn avondeten nog niet op was, dacht ik al na over wat ik de volgende dag zou gaan eten. Een paar jaar geleden kreeg ik pijntjes in mijn rug, voeten en last van mijn schouders.”

Gunnen
“Bikini’s kocht ik niet meer, in de zomer droeg ik lange kleding en ik voelde me onprettig. Een vriendin vertelde me over dit dieet en vond dat ik het mezelf moest gunnen om één keer slank te zijn in mijn leven. De afspraak met mijn consulent was snel gemaakt en de knop was om.”

Gezond en fit
“Na dit avontuur, kan ik zeggen dat ik me fit en gezond voel en nooit meer terug wil naar de oude Fleur. Ik ben nog steeds die bourgondische levensgenieter, maar dan zonder het extra gewicht. Ik heb mezelf geleerd dat ik best iets mag, maar dat moet dan wel het allerbeste zijn. Dankzij de enorme hulp van mijn consulent en mijn eigen spelregels ben ik drie jaar later nog steeds een gelukkig mens. Ik ben blij dat ik mezelf deze reis heb gegund.”

Nieuwsgierig naar het hele verhaal van Fleur?

Benieuwd hoeveel gewicht Fleur is kwijtgeraakt?
Vraag het één van onze The 1:1 Diet consulenten.

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Connie den Bieman

Connie den Bieman
Maak een afspraak
Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten