‘Nu heb ik mijn spiegelbeeld weer terug’

03/09/2020 in: Cliëntervaringen

Wanneer Denise Toledo voor het laatst slank was kan ze zich niet meer herinneren. In de brugklas bleken simpele dingen als lopen, rennen en sporten voor haar een hele opgave. Haar gewrichten deden pijn. En hoe ouder ze werd, hoe meer haar overgewicht toenam.

/uploads/ervaringsverhaal-frame-denise.jpg

“In groep 7 woog ik voor mijn lengte en leeftijd al te veel. Mijn gedachte was: als ik dit gewicht blijf houden, komt het goed. Dit gebeurde niet. In de brugklas kreeg ik last van mijn gewrichten. Er werd mij verteld dat dit een hormonale oorzaak had en dat ik er over een aantal jaar geen last meer van zou hebben. Ook dit klopte niet.”

Spiegelbeeld

“Helaas begon ik me steeds slechter te voelen en toen ik voor mij studie om mijzelf ging wonen, kreeg ik het nog zwaarder. Ik had nooit door hoe erg het was tot ik mijn spiegelbeeld niet meer herkende.”

Gezond

“Ik greep mijn kans om dit dieet te proberen. Niet makkelijk als student, maar ik was vastberaden om mijn spiegelbeeld terug te vinden. Dat is gelukt! Ik ben nu gezond, mooi, gelukkig en mag er zijn. Daar ben ik The 1:1 Diet heel dankbaar voor. Ik heb eindelijk een nieuw spiegelbeeld gevonden. Eén die me beter bevalt.”

Nieuwsgierig naar het hele verhaal van Denise?


Benieuwd hoeveel gewicht Denise is kwijtgeraakt?

Vraag het één van onze The 1:1 Diet consulenten.

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Sandra Helmus

Sandra Helmus
Maak een afspraak
Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten