Samen, minder gewicht en meer energie!

15/05/2017 in: Cliëntervaringen

Emotie- gezelligheids-en vervelings-eter. Ja...dat was ik, voor de volle 100%. Of ik nou onwijs happy was of intens verdrietig, alleen op de bank zat of met vrienden was, ik had altijd een excuus om lekker (en vooral veel) te eten. Maar ondanks al dat lekkere eten zat ik de laatste jaren toch niet lekker in m'n vel. Met het oog op de toekomst moest er echt iets veranderen en aangezien ik door een aanhoudende blessure niet kan sporten, moest ik het van mijn eetpatroon hebben.

Samen, minder gewicht en meer energie!

Ik ben daarom samen met mijn vriend aan The 1:1 Diet begonnen. Het was zijn idee en eerlijk is eerlijk, ik was in het begin best sceptisch; eerst zien, dan geloven. Mijn ogen zijn inmiddels geopend, want wat is mijn leven veranderd!! Niet alleen op het gebied van voeding, maar ik straal weer! Ik voel me zoveel beter en energieker!

Het begin was zwaar; ik had het koud, was moe en futloos. Kortom, ik moest echt onwijs afkicken van de suiker. Tanden op elkaar, want ik wilde dit echt heel graag! Al gauw zag ik resultaat en dat gaf de extra motivatie om door te zetten. Het opbouwen van het voedingsschema ging eigenlijk heel voorspoedig en inmiddels ben ik helemaal gewend aan mijn nieuwe levensstijl. Gezond eten is echt lekker en lang niet zo moeilijk als ik altijd dacht!

Dankzij de coaching van Marjolein en de support van familie, vrienden en collega's heb ik mijn doel gehaald, wow! Ik ben supertrots op mezelf en natuurlijk op Brian! Ik kan The 1:1 Diet echt aan iedereen aanraden en aan Marjolein heb je een hele fijne, eerlijke en motiverende coach!

Groetjes, Daniëlle

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Marjolein Polderman

Marjolein Polderman
Maak een afspraak
Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten