Sanne

19/06/2015 in: Cliëntervaringen

Enthousiast gemaakt door een vriendin die al goede resultaten had behaald met Cambridge, besloot ik, samen met een vriendin die elders woont, ook af te vallen via deze methode.

Sanne
Op de site sprak de pagina van Brenda me gelijk aan, wat een sprankelende foto en zoveel goede verhalen over haar...
Een afspraak was zo gemaakt, en wat de foto al uitstraalde bleek in het echt ook zo te zijn: Brenda straalt van enthousiasme en dat werkt aanstekelijk. Besloten werd dat ik het 800 plan zou volgen, omdat ik daarnaast perse 3x per week wilde blijven sporten.

Het was in het begin even zoeken naar de juiste balans om dit ook voor elkaar te krijgen, maar Brenda heeft me hierin uitstekend geholpen.
Heel fijn dat je haar altijd kunt appen (ook op de lastige momenten...) of bellen. Nadat ik mijn doel bereikt had, heb ik weer netjes opgebouwd naar gewoon weer lekker groenten eten en kan ik alleen maar zeggen: Brenda, super bedankt voor je enthousiaste en deskundige begeleiding

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Brenda Sminia

Brenda Sminia
Maak een afspraak
Jurjen

Jurjen...

Van mee-eter tot chef kok...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten