SInds ik ben afgevallen kan ik de hele wereld weer aan!

15/05/2023 in: Ervaringsverhalen

Tot mijn 36e jaar was ik veel te mager.

SInds ik ben afgevallen kan ik de hele wereld weer aan!

Ik kan me niet anders herinneren dan dat ik in mijn jeugd altijd veel te mager was. Vaak werd er aan mij gevraagd of ik anorexia had. Ik at alles wat los en vast zat maar ik kwam geen grammetje aan.

Vanaf mijn 36e jaar begon ik langzamerhand te groeien. In het begin vond ik het heerlijk, eindelijk naar een lichaam wat als normaal gezien werd! Tot het moment kwam dat ik bleef groeien en ik mij er niet prettig meer bij voelde. Mijn hele gestel ging achteruit, mijn conditie was ver te zoeken en ik werd steeds luier. Tot het moment kwam dat ik mezelf zo ontzettend zat was!

Ik ben naar Ilse gegaan en heb om hulp gevraagd. Ik zag erg tegen de shakes op omdat ik in het verleden wel eens een ander merk had geprobeerd wat zo ontzettend vies was. Maar de producten van The 1:1 Diet zijn heerlijk!! Zo werd afvallen een feestje!

Ik heb nu mijn streefgewicht bereikt en ga nooit, nooit, nooit meer terug naar het gewicht waarmee ik gestart ben. Op mijn werk moet ik vaak bukken en zitten, dat gaat zoveel makkelijker nu dat gewicht niet meer in de weg zit. Ik ga nu regelmatig op de fiets naar het werk, ik heb meer energie en ik kan de hele wereld aan!

Alberta

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in Het 1 op 1 Dieet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige Het 1 op 1 Dieet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliƫnten zijn begeleid door:

Ilse Bezemer

Ilse Bezemer
Maak een afspraak
Less is More!

Less is More!...

Less is More!...

Lees meer

Na succesvol te zijn afgevallen krijg ik eindelijk niet meer de vraag of ik in verwachting ben!

Na succesvol te zijn afgevallen krijg ik eindelijk...

Eerst kreeg ik te horen of ik in verwachting was, nu krijg ik te horen dat ik slank ben!...

Lees meer

Ik zat in een vicieuze cirkel.

Ik zat in een vicieuze cirkel....

Ik zat op de bank en ik bleef eten....

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten