Slank en blij de zomer in

21/07/2016 in: Cliëntervaringen

Na mijn tweede zwangerschap bleef ik wat zwaarder en ik voelde me niet lekker in mijn vel. Via iemand die ik kende die al het Cambridge 500 programma volgde ben ik het Cambridge 800 programma gaan volgen.

/uploads/marcia-van-den-brand/slank-de-zomer-in-1.jpg
Ik vond het prima vol te houden en de producten waren ook lekker. Uiteindelijk ben ik zelfs meer overgewicht kwijt dan verwacht, voel me fijner en heb meer energie. Ik merkte echt dat ik gezonder at, dat mijn lijf binnen kreeg wat het moest krijgen en geen andere overtollige suikers die je lichaam uiteindelijk niet nodig heeft. Ik ben erg blij met het resultaat, ga blij de zomer in en ben erg dankbaar voor de begeleiding van Marcia.
(Tessa Vroegop - juli 2016)

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Marcia van den Brand

Marcia van den Brand
Maak een afspraak
Als je weet wat je eet dan gaat het vanzelf!

Als je weet wat je eet dan gaat het vanzelf!...

Ik ben begonnen met het 500 kcal dieet, maar na een week heb ik samen met Marcia besloten om over te gaan op het 800 kca...

Lees meer

Cambridge heeft m'n leven veranderd

Cambridge heeft m'n leven veranderd...

Mijn ervaringen met Cambridge zijn helemaal super; voor mij is er geen ander dieet dat hier tegenop kan. Ik heb dit diee...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten