Super blij met mezelf!

26/07/2016 in: Cliëntervaringen

Ik wilde altijd al afvallen, maar na verschillende pogingen maar een klein beetje afgevallen en vervolgens weer aangekomen. De laatste 2 jaar heb ik het van me afgezet en gedacht dat het mij toch niet zou lukken.

Super blij met mezelf!

Ik kende Demet, mijn consulent, als kapster zijnde. Ik knipte en verfde haar wel eens. Op een gegeven moment zag ik dat zij behoorlijk aan het afvallen was en vroeg wat ze deed. Ze gaf aan dat ze het Cambridge Weight Plan had gevolgd. Later gaf ze aan dat ze zelf als consulent was begonnen en gaf mij de nodige informatie. Toen dacht ik: dat is iets voor mij. Makkelijk, verantwoord en efficiënt. Ik ging toch voor de 800 programma met reguliere maaltijd. In het begin had ik mijn twijfels en dacht dat het niet vol te houden zou zijn. Achteraf viel het heel erg mee. Iedere keer dat ik op de weegschaal ging staan was het een feest. Zelfs na een vakantieperiode van 3 weken na mijn afbouw ging het nog steeds goed. Dit was mijn beste beslissing van 2016. Dankzij de goede adviezen en de nodige aandacht van mijn consulent heb ik bereikt wat ik wil. Dank je wel Demet... Ik raad nu een ieder ander met gewichtsproblemen aan om het Cambridge Weight Plan te volgen.

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Demet Akdogan

Demet Akdogan
Maak een afspraak
Mijn afslankverhaal

Mijn afslankverhaal...

Daar sta je dan! Ik stond in de bloei van mijn leven. Een lieve man, schatten van kinderen, een leuke baan, maar helaas ...

Lees meer

Als het nu warm weer is kan ik ervan genieten i.p.v. me te schamen!

Als het nu warm weer is kan ik ervan genieten i.p....

Mijn hele leven was ik te dik. Het was gewoon een onderdeel van mezelf geworden....

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten