Tamara - Succesvol afgevallen bij Marianne Berger

14/11/2019 in: Cliëntervaringen

Ik durf mezelf weer te laten zien en krijg zo vaak te horen van mensen "Wauw ik herken je bijna niet meer, wat een metamorfose, wat zie je er fantastisch uit".

/uploads/marianne-berger/smiley-blij.jpg

Voordat ik begon met Cambridge Weight Plan zat ik niet lekker in mijn vel, ik had totaal geen energie en was echt niet gelukkig met mezelf. Vorig jaar in december ben ik gewoon in het diepe gesprongen omdat er wat moest gebeuren en de knop om was. Ik ben begonnen met de total reset (stap 1), ik hoefde niet na te denken wat ik moest eten en het hielp mij om goed in het ritme te komen. Tijdens het weekend vond ik het af en toe best lastig, geen wijntje, geen chips, maar mijn vriend steunde me enorm. Ik merkte al snel veel verandering; ik kon weer makkelijker bewegen, voelde me fitter en had weer energie om leuke dingen te doen. In de vervolgstappen 2 t/m 7 leerde ik heel bewust met voeding om te gaan, waar ik voor die tijd niet echt mee bezig was. Ik vond het ook heerlijk om weer te kunnen sporten, zwemmen en hardlopen. 

Marianne is voor mij echt een stok achter de deur geweest en haar begeleiding heeft erg veel voor mij betekend. In alle ups en downs die ik heb gehad, had ze 'engelen' geduld en ze bleef mij aanmoedigen. Zo behield ik mijn motivatie om door te blijven gaan en heb ik uiteindelijk bereikt wat ik wilde bereiken. 

Ik voel me een ander mens en ben zo blij met mezelf als ik in de spiegel kijk. Ik durf mezelf weer te laten zien en krijg zo vaak te horen van mensen "Wauw ik herken je bijna niet meer, wat een metamorfose, wat zie je er fantastisch uit".
Ik ga voor het blijvende resultaat en ik wil nooit meer terug! Met mijn nieuwe levensstijl van gezonde voeding en bewegen weet ik dat het me gaat lukken!

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Marianne Berger

Marianne Berger
Maak een afspraak
Aafke - Succesvol afgevallen bij Marianne Berger

Aafke - Succesvol afgevallen bij Marianne Berger...

Eind mei 2017 de stoute schoenen aangetrokken en contact opgenomen met Marianne....

Lees meer

Kim - Succesvol afgevallen bij Marianne Berger

Kim - Succesvol afgevallen bij Marianne Berger...

Vanaf half juni 2016 ging de knop om, ik was klaar met mijn lichaam en er moest iets veranderen: er moesten een paar kle...

Lees meer

Claire - Succesvol afgevallen bij Marianne Berger

Claire - Succesvol afgevallen bij Marianne Berger...

Ik ben heel blij met het resultaat en zou nooit meer terug willen naar mijn 'oude levensstijl'. Ik voel mijzelf een stuk...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten