Terug naar een jaar geleden wil ik nooit meer!

16/08/2021 in: Cliëntervaringen

Het is februari 2021... ik kijk met mijn kinderen foto's van de vakantie van vorig jaar... Ben ik dat, ik word er niet echt blij van.. Ik weet nog dat mijn dochter leuk een foto van mij wil maken en hoe ongemakkelijk ik me op dat moment voel en daardoor ook zo kijk… Zo van 'nou ja moet maar, maar liever niet'.

Terug naar een jaar geleden wil ik nooit meer!

Het is februari 2021... ik kijk met mijn kinderen foto's van de vakantie van vorig jaar... Ben ik dat, ik word er niet echt blij van.. Ik weet nog dat mijn dochter leuk een foto van mij wil maken en hoe ongemakkelijk ik me op dat moment voel en daardoor ook zo kijk…..”Zo van, nou ja moet maar, maar liever niet.”

Ik zie op facebook de reclame van Het 1 op 1 Dieet en google of dat in de buurt is. Ik denk, het is nu of nooit en stuur Linda een berichtje. Ik kan niet meer terug. We zitten deels in een lockdown, geen verleidingen van etentjes, verjaardagen en feestjes, dit moet het moment zijn.

Na mijn eerste consult ben ik enthousiast, ik begin in stap drie omdat ik echt fruit verslaafd ben! De producten zijn lekker en er is veel variatie waardoor het me makkelijk af gaat!

Ik noteerde ook alles, dat maakte het voor mij overzichtelijk. En vond ik iets niet lekker, dan kwam er een ☹️ smiley achter dat product, waar Linda altijd erg om moest lachen!

De kilo's gaan eraf en de knop is echt om!

Ook begint mijn zusje met Het 1 op 1 Dieet, fijn om ervaringen uit te wisselen en elkaar te helpen! Samen kunnen we dit!

Vanwege een beperking aan mijn voet is (veel) sporten lastig maar kleine stukjes wandelen, zwemmen en yoga is prima te doen en daar begin ik na de lockdown weer mee..

Eind april zit ik op mijn eerste streefgewicht, maar we gaan mooi even door ;) Met de goede begeleiding en het enthousiasme van Linda zijn de consulten altijd gezellig en ga ik met een goed gevoel naar huis!

Steeds een stap verder en weer meer 'normale' dingen eten voelt als een feestje! (nooit geweten hoe blij je kunt worden van een volkoren cracker met 30+ kaas :)

Natuurlijk is het wel eens moeilijk als de kids een bakje chips voor mijn neus opeten, en over chocolade zal ik maar niet beginnen! Maar ja sterk zijn hé, eenmaal klaar met stap zeven mag ik soms ook wel weer wat lekkers, als het maar in balans blijft, that's the trick!

Met het gewenste gewicht sta ik in juni in een pashokje met kleding in twee (en soms zelfs drie) kledingmaten kleiner! Dat voelt echt goed, al vond mijn bankrekening dat niet altijd! Een hele nieuwe garderobe moest er wel komen natuurlijk!

Deze vakantie photo bomb ik bijna elke vakantie foto ;) (nee hoor moet er nog steeds wat aan wennen) en in mijn nieuwe jurkjes loop ik zelfverzekerd over de camping! Het is natuurlijk vakantie dus ja daar hoort ook lekker eten bij, maar ik wandel en zwem zoveel mogelijk en de schade valt gelukkig mee. Thuis maar weer snel in het ritme!

Binnenkort ga ik beginnen aan een nieuwe uitdaging! Een opleiding als voedingsconsulent/specificatie kinderen en voeding, ik heb er zin in!

Terug naar een jaar geleden wil ik in ieder geval nooit weer!

Tialda Faber


Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Linda Otter

Linda Otter
Maak een afspraak
Ik ben me bewuster van wat ik eet

Ik ben me bewuster van wat ik eet...

Ik was al bekend met Het 1 op 1 Dieet (voorheen Cambridge Weight Plan) dus toen merkte dat ik echt veel te zwaar was, da...

Lees meer

Mijn dochters verbazing toen we naar de sauna gingen was het leukst

Mijn dochters verbazing toen we naar de sauna ging...

Gerrie Tichelaar afgeslankt bij Cambridge Franeker...

Lees meer

Je doet het tenslotte voor jezelf en niet voor een ander

Je doet het tenslotte voor jezelf en niet voor een...

Er komt een moment dat je naar jezelf in de spiegel kijkt en denkt "dit wil ik niet."...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten