Voor wie echt wil afvallen: start met Cambridge!

15/04/2016 in: Cliëntervaringen

2015: mijn Cambridge jaar

/uploads/marcia-van-den-brand/start.jpg
Het jaar 2015 beloofde een mooi jaar te worden. Ik werd 50 jaar en had 3 reizen in het vooruitzicht.  Over mijn foto’s rondom mijn verjaardag had ik de regie; alle foto’s waarop ik niet mooi stond (of gewoon onvoordelig op stond) verwijderde ik. Zo ging het ook met de foto’s die ik nam in Turkije. Een heerlijke reis met mijn dochter, vriendin en haar dochters. Al schrok ik toen al wel van een paar foto’s waarop ik heel dik leek. Daarna werden er meer dan 1000 foto’s genomen op een zeiljacht in Kroatië en toen kon ik wel huilen: jemig, zo wilde ik niet verder, hier moest ik iets aan doen!!!

In mijn jeugd zijn mijn ouders en mijn broer jong gestorven en ik wilde niet dat dit door mijn slechte BMI mij ook snel zou gebeuren, al weet ik ook dat dit bij hen niet de reden was, maar ik moest goed voor mezelf gaan zorgen. Op 17 juli 2015 had ik mijn eerste afspraak bij Marcia van Gezond op Maat. Na de intake motiveerde ze me en ik voelde dat het met haar moest lukken. Ik startte met Cambridge 500, want ik wilde resultaat. En dat gebeurde.

Ook al ging het even een week wat minder, dan wist ze me toch weer op te peppen. En daar ging ik dan weer met mijn producten, helemaal gemotiveerd.
Ja en toen ging ik op reis naar Rusland. Een land waar ik best zenuwachtig voor was met mijn poeders en shakes, hihi! Maar ook daar had Marcia een oplossing voor: ik zou 2 tussenweken doen, dus ik mocht wat eten en kreeg een brief van haar mee, mochten ze bij de douane moeilijk doen over de producten.

Het ging helemaal naar wens, aangezien ik aardig wat lekkers gedronken en verantwoord gegeten had. Toen ik mijn eerste mijlpaal bereikte, trakteerde ik mezelf op een Polar Loop. Marcia was er zelf enthousiast over en jawel hoor, ook met dit virus had ze me te pakken. In het bewegen werd ik steeds actiever, ook omdat het zoveel lichter gemakkelijker ging. Ik kreeg complimenten uit mijn omgeving en iedere week weer was Marcia de stimulerende, enthousiaste coach.

Begin 2016 mocht ik weer langzaam koolhydraten gaan eten; jemig dat wilde ik eigenlijk niet, omdat ik me super voelde bij de producten. Natuurlijk toch serieus en onder begeleiding van Marcia gedaan en nu voel ik me zo goed en JONG! Ik heb me opgegeven voor Zeeuwse kustwandelmarathon: jawel, 42 km! Elke dag geniet ik van mijn heerlijke eten, wijntje op zijn tijd en veel bewegen.

Ik sta 100% achter Cambridge en heb zelfs overwogen om zelf consulente te worden (helaas zijn er al genoeg in deze regio). Voor wie echt af wil vallen: start met Cambridge! Je blijft op gewicht, kijk maar naar mij. Ik ben zoveel slanker en nog steeds zonder probleem op gewicht.
Cambridge en Marcia: super bedankt! Zonder jullie was het nooit gelukt!

(Coby Verstraeten - februari 2016)

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Marcia van den Brand

Marcia van den Brand
Maak een afspraak
Dankzij Cambridge pas ik weer in die leuke kleding

Dankzij Cambridge pas ik weer in die leuke kleding...

Na vele jaren zoeken naar goede balans te vinden in mijn voeding en gewicht, heb ik kennis gemaakt met het Cambridge die...

Lees meer

Slank in mijn trouwjurk

Slank in mijn trouwjurk...

Marcia, ik wil je bedanken voor je support! Een dieet wat werkt en goed vol te houden is met individuele steun, wat ik a...

Lees meer

Met Gezond op Maat weer een gezond gewicht!

Met Gezond op Maat weer een gezond gewicht!...

Jaren geleden had ik ook Cambridge gedaan, maar door allerlei tegenslagen was ik weer aangekomen, waardoor ik op 't laat...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten