Waarom ik wilde afvallen

04/03/2020 in: Cliëntervaringen

Mijn naam is Eddy Bijlsma. Toen ik op een ochtend mijn schoenen aan wilde doen merkte ik dat dit moeilijker ging. Een schoen aan en vervolgens overeind zitten omdat ik het benauwd kreeg. Ik had er genoeg van, hier wilde ik wat aan gaan doen! Ik ben op het internet gaan zoeken en kwam terecht bij Het 1 op 1 Dieet.

/uploads/linda-otter/eddy-bijlsma.jpg

Mijn naam is Eddy Bijlsma. Toen ik op een ochtend mijn schoenen aan wilde doen merkte ik dat dit moeilijker ging. Een schoen aan en vervolgens overeind zitten omdat ik het benauwt kreeg. Ik had er genoeg van, hier wilde ik wat aan gaan doen! Ik ben op het internet gaan zoeken en kwam terecht bij Het 1 op 1 Dieet.

Omdat het programma mij enorm aansprak zocht ik contact met een consulent in de buurt; voor mij was dit Franeker. Vervolgens heb ik Linda opgezocht op Facebook en dacht ik, deze dame gaat mij helpen om af te vallen. Ik heb gelijk een afspraak gemaakt voor een intake gesprek. Dit kon gelukkig vrij snel en een paar dagen later had ik mijn eerste gesprek. Ik heb Linda verteld wat ik graag wilde en vroeg of dat mogelijk was. Het antwoord was positief en ik kreeg een uitgebreide uitleg over wat we de aankomende tijd gingen doen en hoe. Samen hebben we mijn streefgewicht bepaald.  

Nog dezelfde avond ging ik met verschillende producten naar huis en tevens een nieuwe afspraak voor een week later. Vanaf het begin ging het ontzettend goed, ik voelde me al heel snel een stuk beter. Maar met alleen de producten kom je er niet. Ik moest ook echt mijn leefstijl aanpassen. Geen chips en vette happen meer en meer bewegen.

Ik heb een abonnement bij de sportschool afgesloten en begon vol goede moed met meer bewegen. In het begin was dit zeker wel even wennen; een ander eetpatroon en meer bewegen, maar het ging geweldig. Lekker bezig zijn met je lijf en gezond eten doet een mens goed. Met Linda als mijn consulent/coach op de achtergrond zakte mijn gewicht steeds verder naar beneden. Ik keek gewoon uit naar mijn afspraken, ieder keer benieuwd naar mijn gewicht. Maar dat niet alleen, ook was er tijdens de afspraken ruimte voor een sociaal praatje en dat heb ik altijd enorm gewaardeerd. Vaak was het gezellig en ook dat stimuleert enorm. Ik zit nu in de laatste fase van mijn dieet en het voelt heel erg goed.

Linda, ik wil je heel erg bedanken voor je steun en die fijne gesprekken die we hebben gehad. En ik hoop dat als het een beetje minder gaat ik weer even langs mag komen.

Dank je wel.
 
Vriendelijke groet,
Eddy

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Linda Otter

Linda Otter
Maak een afspraak
Terug naar een jaar geleden wil ik nooit meer!

Terug naar een jaar geleden wil ik nooit meer!...

Het is februari 2021... ik kijk met mijn kinderen foto's van de vakantie van vorig jaar... Ben ik dat, ik word er niet e...

Lees meer

Je doet het tenslotte voor jezelf en niet voor een ander

Je doet het tenslotte voor jezelf en niet voor een...

Er komt een moment dat je naar jezelf in de spiegel kijkt en denkt "dit wil ik niet."...

Lees meer

Mijn dochters verbazing toen we naar de sauna gingen was het leukst

Mijn dochters verbazing toen we naar de sauna ging...

Gerrie Tichelaar afgeslankt bij Cambridge Franeker...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten