Weer lekker in mijn vel dankzij The 1:1 Diet!

17/07/2023 in: Ervaringsverhalen

Jill zit in het na-traject en blijft prima op gewicht!

Weer lekker in mijn vel dankzij The 1:1 Diet!


Wanneer ik foto’s van mezelf zag vond ik mezelf niet mooi, ik moest er iets aan gaan doen.

Ik ben 1,5 jaar geleden gestopt met roken waardoor ik wat kilootjes ben aangekomen, maar ook door het onverantwoord eten. Na wat research kwam ik terecht bij The 1:1 Diet met Janina. Ik was eerst altijd sceptisch over producten innemen om af te vallen maar ik dacht ik ga het gewoon proberen. Het was een super fijn gesprek en ik was meteen op mijn gemak! Met haar hulp en producten ben ik aan de slag gegaan.

De eerste paar weken moest ik er wel aan wennen, en mijn lichaam ook. Naarmate dat ik er langer mee bezig was ging het makkelijker. Ik zag dat mijn gewicht omlaag ging en dat motiveerde mij nog meer. Ik sport ook 3-4 x in de week in combinatie met de producten. Ik voel me fitter, meer energie en ik zit lekker in mijn vel.

Wanneer ik een keer was aangekomen stelde Janina mij altijd gerust dat dit niet erg is en heel normaal is. Wat ik ook fijn vind is dat je altijd een stok achter de deur hebt. Je kan altijd bij Janina terecht, ook wanneer je je doel hebt behaald. Ze geeft goed advies en luistert goed naar je.

Ik ben erg tevreden met de hulp van Janina en kan het iedereen aanraden.

 

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in Het 1 op 1 Dieet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige Het 1 op 1 Dieet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliƫnten zijn begeleid door:

Janina Peters - van Mook

Janina Peters - van Mook
Maak een afspraak
I DID IT!!!

I DID IT!!!...

Al vanaf klein meisje was ik al steviger dan mijn leeftijdsgenoten. Helaas kreeg ik dit toen ook vaak te horen en heb ik...

Lees meer

Ik voel me fitter en heb meer energie!

Ik voel me fitter en heb meer energie!...

De kilo's gingen er vlotjes af!...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten