Weightenjoy! Een blijde en slanke Lucinda!

16/04/2017 in: Cliëntervaringen

Lucinda voelt zich weer helemaal zichzelf nadat ze succesvol is afgeslankt!

Weightenjoy! Een blijde en slanke Lucinda!
De knop was om ! Ik was klaar om mijn schouders eronder te zetten ! Mijn levensstijl om te gooien! Ik was ver uit balans. Me kleding zat strak .en ik zat totaal niet lekker in mijn vel . Niemand vond mij dik ,maar het gaat erom hoe je je zelf erbij voelt . En ik wilde hierin goed en serieus in begeleid worden. ik zag de foto van Marianne en dacht bij "haar "moet ik zijn ! Een gevoel wat ik had . Ik wilde bij een persoon bij wie ik me prettig zou voelen.. En dat klopte helemaal ! Ze deed de deur heel enthousiast open en ik voelde mij meteen heel erg welkom! En werd ontzettend gemotiveerd van haar positiviteit en openheid een prettig en leuk persoon . Ze geeft advies op maat . Ze heeft alles goed en proffesioneel uitgelegd omtrent het stappenplan . Waar het voor is en wat het doet . Het is dan ook zeer prettig dat zij een medische achtergond heeft , zo weet zij bijvoorbeeld ook wat ongezonde voeding met je lichaam doet , wat suiker met je bloedsuiker doet ect . Marian heeft dan ook enorm plezier in wat zij doet en heeft een passie voor gezond eten ! Zo kan ze jou eindeloos geweldige tips geven!! Die je daadwerkelijk toepast ! Ze is kundig & proffesioneel . Ze weet waar ze over praat (bezit de kennis ). Ze luisterd goed naar je , bezit empathie . Wil je kwaliteit ? Dan ben je bij marian zeker aan het goede adres! ik boek goede resultaten en ben heel blij met hoeveel ik al ben afgevallen! Marianne meet bij elk bezoekje je middel , en de spiermassa , vetmassa , vocht gehalte ect en uiteraard weegt ze je en krijg je een leuk bonnetje en zie je wat je kwijt bent. Dit motiveerd mij heel erg wat je ziet continue verbetering . Het dieet is wat prijzig , maar het is het zeker dubbel en dwars waard ! Ik zie het als een investering in mijzelf . En de producten bevatten alle ingrediënten die jou lichaam nodig hebt en ik voel me daar erg goed bij . Ik sport wel elke week . En voor het eerst in mijn leven merk ik dat een dieet echt werkt ! En het aller belangrijkste BLIJVEND werkt . Mijn leefstijl is gewoon blijvend veranderd . Ik heb bijna geen behoefte meer aan ongezond voedsel . Ik kan prima leven op deze gezonde manier van leven . Ik eet soms nog wel chocola want chocola was het probleem bij mij , maar dan eet ik 85% pure chocola die mag omdat deze gezond is en ik kan me prima inhouden , 2 blokjes en verder niet . Ander ongezond eten heb ik geen behoefte meer Aan . Ik heb veel nieuwe dingen geleerd over gezond eten , ook door het stappenplan. Vanmorgen nog bij Marianne geweest .. En op de weegschaal : hoppa ik werd er blij van!

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Marianne de Bruyne

Marianne de Bruyne
Maak een afspraak
Weightenjoy! Carlos en Susan afgeslankt!

Weightenjoy! Carlos en Susan afgeslankt!...

Carlos en Susan's positieve ervaring met het Cambridge Weigtplan en Weightenjoy!...

Lees meer

Weightenjoy! Irma slank voor trouwerij!

Weightenjoy! Irma slank voor trouwerij!...

Ik kwam bij Marianne omdat mijn dochter gaat trouwen en ik 2 maten kleiner wilde. En dat is gelukt!...

Lees meer

Weightenjoy! Kim weer helemaal 'de slanke oude'.

Weightenjoy! Kim weer helemaal 'de slanke oude'....

Begin dit jaar wilde ik echt 'm'n rollen' gaan aanpakken! Ik was er helemaal klaar mee en van een goeie vriendin hoorde...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten