Weightenjoy! Esra na haar zwangerschap weer 'haar oude lijf terug'!

01/05/2017 in: Ervaringsverhalen

Esra weer haar oude lijf terug na zwangerschap!

Weightenjoy! Esra na haar zwangerschap weer 'haar oude lijf terug'!
Al vóór mijn zwangerschap was ik te zwaar, maar één jaar na de bevalling was ik het helemaal zat! Ik zat niet goed in m'n vel en was totaal niet blij met wat ik in de spiegel zag. Ik had verschillende dieetsoorten geprobeerd maar kon de motivatie totaal niet vinden om mijn streefgewicht te behalen en vol te houden, totdat ik een vriendin over het Cambridge Weight Plan hoorde! Zij vertelde me over hoe goed het plan voor haar werkte en hoe fijn de begeleiding van Marianne daarbij was. Ik besloot meteen een afspraak te maken en tot op de dag van vandaag ben ik zó blij dat ik dat heb gedaan! Marianne is echt een professionele en enthousiaste consulente die mij beter dan ooit heeft kunnen motiveren om door te zetten! En wat een resultaat, méér dan wat ik had gehoopt blijvend afgevallen! Ik kan weer lekker achter m'n dochtertje aan rennen zonder uitgeput te zijn, ben weer energiek en pas eindelijk weer in m'n kleding van 5 jaar terug! Het Cambridge Weight Plan is echt goed vol te houden, zeker als je het resultaat elke week weer ziet wanneer je bij Marianne langs gaat, dat motiveert weer extra om door te blijven zetten. Ik kan het Cambridge Weight Plan iedereen aanraden, maar vooral mét Marianne aan je zijde is het voor iedereen zeker haalbaar!

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in Het 1 op 1 Dieet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige Het 1 op 1 Dieet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Marianne de Bruyne

Marianne de Bruyne
Maak een afspraak
Weightenjoy! Irma slank voor trouwerij!

Weightenjoy! Irma slank voor trouwerij!...

Ik kwam bij Marianne omdat mijn dochter gaat trouwen en ik 2 maten kleiner wilde. En dat is gelukt!...

Lees meer

Weightenjoy! Martin verliest zijn overtollige gewicht!

Weightenjoy! Martin verliest zijn overtollige gewi...

Nadat ik iets te zwaar was geworden en van een collega had gehoord dat hij het Cambridge Dieet ging volgen dacht ik bij ...

Lees meer

Weightenjoy! Carlos en Susan afgeslankt!

Weightenjoy! Carlos en Susan afgeslankt!...

Carlos en Susan's positieve ervaring met het Cambridge Weigtplan en Weightenjoy!...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten