Weightenjoy! Niet te geloven: ook ik slank dankzij het Cambridge Weightplan!

16/04/2017 in: Cliëntervaringen

Ongelofelijk! Altijd stevig geweest dus ik dacht: zo ben ik maar niets is minder waar: (blijvend) slank met het Cambridge Weightplan!

Weightenjoy! Niet te geloven: ook ik  slank dankzij het Cambridge Weightplan!

Mijn verhaal

Mijn eigen verhaal is het volgende: Ik was eigenlijk van kinds af aan stevig. Dacht dat dat mijn bouw was en dat dus 'zo hoorde'. Toen er na mijn zwangerschap nog wat gewicht was blijven hangen dat niet meer weg wilde en over het Cambridge dieet hoorde heb ik de stoute schoenen aangetrokken. Afvallen met 'minder snoepen en sporten' was niet echt gelukt: het duurde me te lang voordat de resultaten dáár waren. Ik was in het begin wat sceptisch over dit dieet met 'alleen zakjes''. Dacht dat dat niet echt gezond kon zijn. Een soort 'sondevoeding in een zakje met weinig calorieën én een lekker smaakje'. Zó zag zag ik de producten uiteindelijk. Niet helemaal vol vertrouwen in mezelf begonnen aan het Cambridge 500 programma. Vroeg me af of ik daar wel gedisciplineerd genoeg voor was om zo'n 'streng' dieet vol te houden. Vond de eerste 3 dagen niet echt heel makkelijk, zeker de 3e avond niet....máár vanaf dag 4 vond ik het heel goed te doen! ik voelde me ook energieker: stond ook een stuk frisser op dan normaal! Tja en toen bleek het 'strenge dieet' vrij gemakkelijk en overzichtelijk. Ik kwam in een soort 'flow' van: "nu pakken we effe door" en ben uiteindelijk zoveel afgevallen dat ik voor het eerst in mijn leven het woord 'slank' bij mezelf kon gebruiken; he raar was dat! Erna netjes de producten afgebouwd en 'gewoon eten' weer opgebouwd en nu, een paar jaar later is het er nog steeds af! Uiteraard wel met wat veranderingen aan m'n eetpatroon. Persoonlijk heb ik ook gemerkt dat 'gewicht verliezen ook gewicht winnen is'. Ben er écht een ander mens door geworden. Droeg vroeger vrij onopvallende kleding en een vriendin zei altijd dat ik een bescheiden "sorry dat ik besta" houding had. Dat is inmiddels niet meer het geval. Ervaar dat letterlijk en figuurlijk lekker in je vel zitten echt doorwerkt in alles; andere kleding, meer rechtop lopen en er meer durven 'zijn'. 

Vandaar dat ik uit ervaring oprecht heel enthousist ben over het Stappenplan van het Cambridge Weightplan: of je een aantal kledingmaten kwijt wilt of nét dat 'flufje' boven je strakke spijkerbroek!  

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Marianne de Bruyne

Marianne de Bruyne
Maak een afspraak
Weightenjoy! Sceptische Boris afgeslankt!

Weightenjoy! Sceptische Boris afgeslankt!...

Tijdens mijn vakantie maakte onze gids een grapje: ik zou – net als mijn vrouw – ook zwanger zijn… Eigenlijk had hij gew...

Lees meer

Weightenjoy! Timea een kwart van haar gewicht kwijt en super slank!

Weightenjoy! Timea een kwart van haar gewicht kwij...

Ik ben heel veel afgevallen met Cambridge. Het zijn er veel en ik ben heel blij!...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten