Wendela (begeleid door Monique Hoeflak)

23/10/2014 in: Cliëntervaringen

Mijn naam is Wendela van Os, getrouwd met Henk-Jan en we hebben samen een zoon genaamd Rick. Ik werk in de fashion, dus er goed uit zien is best wel belangrijk.

Mijn strijd tegen overgewicht is begonnen toen ik ging samenwonen. Afvallen en weer net zo hard aankomen, met zelfs nog wat gewicht erbij als bonus.

Totdat we graag een kindje wilden, dat was een goede motivatie voor me. Ik viel af en raakte al snel zwanger maar helaas ging dat drie keer mis. Met als gevolg eten eten en nog eens eten! Ik moest weer aan de lijn en ook dit keer het ging goed. 2008 raakte ik zwanger en deze zwangerschap verliep wel goed. Na een super zwangerschap werd onze trots geboren, maar helaas bracht dit nog meer gewicht met zich mee en zie die er maar weer af te krijgen! Toch had ik er even de puf niet voor en nam een 'lijn-pauze'. Toen de wens kwam voor een tweede kindje na anderhalf jaar, werd ik heel snel weer zwanger. Helaas ging deze zwangerschap ook mis en dat verdriet gingen we nog vaker meemaken. Uiteindelijk is het toen vijf keer niet gelukt. En na deze vijfde keer, waar we na tien weken erachter kwamen dat de zwangerschap weer vroegtijdig was afgebroken hebben wij besloten om ermee te stoppen. We hebben een gezonde zoon en daar zijn we super trots op en het verdriet overschaduwde teveel het geheel... maar dan komt de verwerking van alles en helaas zocht ik de troost te vaak in eten en kwam hierdoor weer aan. Daar baalde ik echt enorm van, maar kon me op dat moment er niet toe zetten om er wat aan te doen.

2 jaar later, hakte ik de knoop door en belde LEF lijf & leefstijl en kreeg ik Monique aan de telefoon en wat fijn, ik kon gelijk dezelfde avond al terecht. Helemaal top! Ik was al eerder een keer succesvol afgeslankt met Cambridge Weight Plan, maar door alles wat ik meegemaakt heb kon ik dat niet goed vasthouden. Dit moest voor mij het moment worden om voor mezelf te kiezen en om weer gelukkig te zijn met mijn lichaam. Een lichaam wat beter bij mij past. Die avond ging ik vol goede moed naar LEF lijf & leefstijl. Monique en ik hadden meteen een goede klik en samen met haar durfde ik mijn nieuwe en hopelijk laatste strijd tegen overgewicht aan. Natuurlijk heb ik wel wat moeilijke momenten gehad, maar met behulp van Monique's coach gesprekken tijdens het consult en ook de WhatsApp berichtjes tussendoor hield ik het vol!

Nu na het traject voel ik me stukken beter en ben veel zelfverzekerder. De complimenten vliegen me om de oren. Daardoor vind ik ook de moed om het zo vol te blijven houden. Ik ben trotser dan trots en laat het niet meer zover komen.


Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Monique Hoeflak - Vermeulen

Monique Hoeflak - Vermeulen
Maak een afspraak
Eefje (begeleid door Monique Hoeflak)

Eefje (begeleid door Monique Hoeflak)...

Heb jij altijd al problemen met je gewicht gehad?...

Lees meer

Desiré (begeleid door Monique Hoeflak)

Desiré (begeleid door Monique Hoeflak)...

Als je aan mij vraagt: heb je het moeilijk gehad? Dan is mijn antwoord : nee, totaal niet. Het hoort bij mijn dag. Dit h...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten