Zoveel gelukkiger dankzij het Cambridge dieet!

18/10/2018 in: Cliëntervaringen

Ichelle kon zich niet meer herinneren wanneer ze voor het laatst echt ‘slank’ was. Een foto uit haar kindertijd, waar ze stralend op staat in een bikini, is haar altijd bijgebleven. Voor haar gevoel was dit namelijk de laatste keer dat ze een bikini droeg.

/uploads/ichelle-dekker-ervaring.jpg

Ik ben nog niet op mijn perfecte gewicht maar ik ben zoveel gelukkiger en door Cambridge is dat gelukt.

Haar overgewicht maakte haar onzeker. Pogingen om af te vallen mislukten altijd. Op haar dieptepunt wilde Ichelle de deur niet meer uit, droeg altijd dezelfde zwarte rok en verzon smoesjes om onder afspraken uit te komen. Een blik in de spiegel maakte haar doodongelukkig.

Via een vriendin hoorde ze van Cambridge. Ze was sceptisch: ‘wie kan dat nou volhouden?’ Maar haar vriendin overtuigde haar. Daar ging ze dan, op 14 november 2016. Ze had een afspraak met haar consulent. Het uiteindelijke resultaat was verbluffend. Voor het eerst in haar leven voelde zich weer écht gelukkig. Ze wilde de deur weer uit, gezien worden en van alles ondernemen.

Het was ook tijd om haar grote droom waar te maken: in haar eentje rondreizen door Nieuw-Zeeland. ‘Want ik had er genoeg zelfvertrouwen voor’. En die bikini? Die draagt ze nu met trots.

Nieuwsgierig naar het verhaal van Ichelle?Benieuwd hoeveel gewicht Ichelle is kwijtgeraakt?
Vraag het één van onze Cambridge Weight Plan consulenten.


Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Laura van der Schaaf

Laura van der Schaaf
Maak een afspraak
Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten