The 1:1 Diet met Connie Jager - Het 1 op 1 Dieet in Wageningen & in Renkum en omgeving

Wat leuk dat je mijn pagina hebt gevonden en welkom op mijn pagina! De eerste stap naar een gezonde levensstijl onder persoonlijke begeleiding heb je zojuist al gezet! Heb je alles al geprobeerd om van je overgewicht af te komen, maar weet je even niet meer hoe je het moet aanpakken? Wil je je weer energiek en zelfverzekerd voelen? Vanuit mijn eigen ervaring kan ik je vertellen dat dat echt mogelijk is!

Wil je meer weten over hoe ik jou kan helpen? Je kunt me direct benaderen voor een kennismaking in mijn praktijk in Renkum of in mijn praktijk in Wageningen. Maar we kunnen ook online afspreken! Spreek mijn voicemail in of app me op: 06-58841046. Het is ook mogelijk onderstaand formulier in te vullen. Je kunt me ook mailen: connie@1op1dieetwageningen.nl

Bewust lekker leven

Ik ben Connie Jager en ik ben gecertificeerd consulent van The 1:1 Diet in Wageningen & Renkum. Ik woon met mijn gezin in Renkum, dicht bij de heerlijke bossen en de heide. Ik houd van mensen, theater, concert, gezelligheid, reizen, lezen en van lekker eten. Zelf weet ik maar al te goed wat voor invloed overgewicht kan hebben op je leven. Ik had al vele dieetpogingen gedaan, maar helaas niet met het gewenste resultaat. Net als vele anderen vond ik het lastig om het helemaal alleen te doen. Het is fijn als iemand, die zelf het dieet ook heeft gevolgd, met je meeleeft en je de juiste tips en adviezen geeft. Omdat ik zo enthousiast was geworden over The 1:1 Diet (destijds Cambridge Weight Plan) en inmiddels een gewicht had bereikt, waar ik niet eens op had durven hopen voordat ik begon en dit iedereen gun, besloot ik te starten als consulent. Ik help je graag om ervoor te zorgen dat je straks weer bewust kan genieten!

Afvallen doen we samen

De kracht van The 1:1 Diet zit vooral in 1 op 1 begeleiding. Je staat er dus zeker niet alleen voor, afvallen doen we immers samen! Ik ben er om je te helpen, te steunen en je te motiveren wanneer je het nodig hebt. Je kunt altijd bij me terecht voor tips, advies, een weegmoment of gewoon een luisterend oor. Het maakt niet uit of je veel of weinig wilt afvallen, gewicht is slechts een getal. Uiteindelijk gaat het erom dat het gewicht bij je past en jij je er goed bij voelt. Samen gaat het zeker lukken om jouw doel te bereiken!

Stap voor stap naar een gezond eetpatroon

Ieder persoon is anders en daarom is afvallen dan ook maatwerk. Met behulp van The 1:1 Diet Stappenplan leer je weer bewust naar voeding te kijken en werk je toe naar een gezond eetpatroon, zodat je ook na het behalen van je streefgewicht mooi op gewicht kunt blijven. Het Stappenplan is een gezond dieet op maat; het is specifiek op jou afgestemd. Bij de start maken we samen een persoonlijk plan voor jou en ontvang je een persoonlijke map waarin staat beschreven op welke momenten je wat mag eten, zo heb je altijd een duidelijke houvast. Kortom: een gezond, simpel en duidelijk dieet!

Ben je er klaar voor om samen de volgende stap te zetten naar een gezonde levensstijl? Ik help je graag op weg naar meer energie en een fit en comfortabel lichaam. Wacht niet langer en neem contact met me op voor het maken van een afspraak. Want afvallen doen we samen!

Ik hoop je snel te ontmoeten in mijn praktijk, je bent van harte welkom!

Hartelijke groet,

Connie
Het 1 op 1 Dieet in Wageningen & in Renkum e.o.


De praktijk is geopend en we houden ons aan de RIVM richtlijnen.Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *