Afvallen met The 1:1 Diet met Alicia - Het 1 op 1 Dieet in Amstelveen


Welkom bij The 1:1 Diet met Alicia - Het 1 op 1 Dieet in Amstelveen.


Ik ben een enthousiaste The 1:1 Diet consulent. Wil je graag afvallen? Laat mij je hierbij helpen!

Met The 1:1 Diet maaltijden en mijn wekelijkse 1 op 1 begeleiding lukt het je gegarandeerd! Afvallen doe je niet alleen, we doen dit samen!

Wie heeft het tegenwoordig niet druk?! Druk met ons werk, ons gezin en niet te vergeten ons sociale leven. Soms zo druk dat je vergeet te eten, te onregelmatig eet of gewoonweg voor makkelijk en ongezond kiest. Herkenbaar? Wacht dan niet langer… laat mij je helpen met afvallen en je leren hoe je ook in jouw drukke bestaan een gezond eetpatroon kunt inbouwen.

Hoe gaan we samen aan de slag met The 1:1 Diet

Ik werk met het Stappenplan van The 1:1 Diet; stap voor stap gaan we van verantwoord afvallen naar bewust genieten! Bij het intakegesprek gaan we samen beslissen welke stap het beste bij jouw levensstijl past zodat je op het juiste niveau kunt instappen. Je komt wekelijks bij mij op consult en ontvangt een map met tips en adviezen voor thuis.

Gedurende het hele traject ben ik jouw deskundige stok achter de deur. Ik ben jouw maatje die je te allen tijde steunt. Ik sta voor je klaar, om je op te peppen en te motiveren om door te zetten. Ik leer je jouw eetpatroon aan te passen, zodat je als je eenmaal je streefgewicht bereikt hebt, dit mooie gewicht ook kunt behouden. Samen werken we aan een blijvend resultaat!


Dus nog even in het kort

• Afvallen dat doe je niet alleen, dat doen we samen

• Aan de hand van het Stappenplan maken we samen een plan op maat voor jou

• Mooie combinatie van gezonde voeding met The 1:1 Diet producten

• Wekelijks consult, maar je kunt me altijd appen als je me nodig hebt


Wil je dit keer echt je streefgewicht bereiken & behouden? Neem dan direct contact met mij op! Vul onderstaand formulier in of mail, bel, app mij.

Ik hoop je snel te zien in onze praktijk!

Groetjes, Alicia

The 1:1 Diet met Alicia, Het 1 op 1 Dieet in Amstelveen
M: 0620594954

Parkeren: gratis.Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *