Afvallen met The 1:1 Diet met Alicia - Het 1 op 1 Dieet in Amstelveen

Welkom bij The 1:1 Diet met Alicia - Het 1 op 1 Dieet in Amstelveen, centraal gelegen tussen Amsterdam, Uithoorn en Aalsmeer.
Wil je graag afvallen…laat mij je helpen!

Met The 1:1 Diet maaltijden en mijn gratis wekelijkse begeleiding lukt het je gegarandeerd! Afvallen doe je niet alleen, we doen het samen!


Druk, druk, druk…..dat zijn we allemaal tegenwoordig. Druk met je werk, je gezin & je sociale leven. Vaak zo druk, dat je jezelf vergeet of zelfs voorbij loopt. Hierdoor zorg je soms niet goed voor jezelf, eet je ongezond, te weinig of te onregelmatig. Al die drukte in combinatie met een slecht eetpatroon vormen de ingrediënten voor een ongezond leven meestal met een fikse portie overgewicht of obesitas als gevolg. Maar daar kun je wat aan doen… en daar ga ik je bij helpen!

Hoe gaan we samen aan de slag met The 1:1 Diet

Ik werk met The 1:1 Diet Stappenplan. Stap voor stap van verantwoord afvallen naar bewust genieten! Na een uitgebreid intakegesprek gaan we samen bepalen welke stap het beste bij jouw levensstijl past zodat je op het juiste niveau kunt instappen. Je ontvangt een map met tips en adviezen en komt wekelijks bij mij op consult.

In het hele traject ben ik jouw deskundige stok achter de deur. Ik ben jouw maatje die je steunt op de moeilijke momenten als je het even niet meer ziet zitten. En die momenten zullen vast en zeker komen. Ook dan sta ik voor je klaar, om je op te peppen en te motiveren om door te zetten. Ik leer je jouw eetpatroon aan te passen, zodat je als je eenmaal je streefgewicht bereikt hebt, dit ook kunt behouden. Samen werken we aan een blijvend resultaat!


Dus nog even kort samengevat…..

• Afvallen doen we samen

• Een plan op maat speciaal voor jou aan de hand van het Stappenplan

• Gezonde voeding gecombineerd met The 1:1 Diet maaltijden

Nu echt je streefgewicht bereiken & behouden? Neem dan contact met mij op! Mail, bel of app mij.

Tot snel in mijn praktijk.

Groetjes, Alicia
The 1:1 Diet met Alicia, Het 1 op 1 Dieet in Amstelveen

M: 0620594954

Parkeren: gratis

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen