Welkom bij Afslankstudio Beverwijk. Ik ben Alicia, per november 2019 Cambridge Weight Plan consulente voor de regio Heemskerk, Beverwijk en Uitgeest. Wil je graag afvallen… dan kan ik je daarbij helpen! Met het Cambridge Weight Plan Stappenplan en mijn wekelijkse begeleiding gaat het je gegarandeerd lukken! Afvallen doe je niet alleen, maar doe je met mij samen!


Hoe gaan we samen aan de slag
Met het Cambridge Weight Plan kies je voor 'stap voor stap van verantwoord afvallen naar bewust genieten'. Na een uitgebreid intakegesprek met mij gaan we samen bepalen welke stap het beste bij jouw levensstijl past. Hierdoor kun je op het juiste niveau instappen. Je ontvangt van mij een map met tips en adviezen en komt daarna wekelijks bij mij op consult.

Het gehele traject ben ik jouw stok achter de deur. Ik steun je op de moeilijke momenten als je het even niet meer ziet zitten. Momenten die vast en zeker gaan komen. Tijdens deze momenten sta ik voor je klaar om je op te peppen en te motiveren om door te zetten. Ik leer je jouw eetpatroon aan te passen, zodat je als je eenmaal je streefgewicht hebt bereikt, dit ook kunt behouden. Samen werken we aan een blijvend resultaat!

Wil je er nu echt voor gaan... je streefbericht behalen en behouden? Neem dan contact met mij op! Vul onderstaand formulier in of bel, app, mail mij.

Tot snel in mijn praktijk!
Groetjes, Alicia

Afslankstudio Beverwijk (is gevestigd in Garra Rufa Hair & Beauty Centre)
Begijnenstraat 21
1941 BR Beverwijk
T: 0620594954 / 0251750707
E: info@afslankstudiobeverwijk.nl
W: www.afslankstudiobeverwijk.nl
F: www.facebook.com/cambridgebeverwijk
I: www.instagram.com/cambridgebeverwijk

Overige gegevens
Parkeren: 2 uur gratis op de Baanstraat met een blauwe kaartMaak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen