Welkom bij Afslankstudio Uitgeest, centraal gelegen tussen Heemskerk, Limmen, Akersloot en Castricum. Wil je graag afvallen…laat mij je dan helpen! Ik ben Alicia, een professionele en enthousiaste Cambridge gewichtsconsulente. Met het Cambridge Weight Plan en mijn wekelijkse begeleiding gaat het jou gegarandeerd lukken! Afvallen doe je niet alleen maar doen wij samen!


We zijn tegenwoordig allemaal druk. Druk met het werk, druk met het gezin en druk met het sociale leven. Vaak te druk waarbij je jezelf vergeet of zelfs voorbij loopt. Daardoor zorg je soms niet goed genoeg voor jezelf, eet je te weinig, te onregelmatig en ongezond. Deze drukte in combinatie met een slecht eetpatroon vormen de basis voor een ongezonde leefstijl met meestal een flinke portie overgewicht of zelfs obesitas als gevolg. Wil je daar wat aan doen? Dan kan ik jou daar bij helpen!

Samen aan de slag, hoe werkt dat?
Cambridge Weight Plan werkt met een stappenplan. Stap voor stap, van verantwoord afvallen naar bewust genieten! Naar aanleiding van een uitgebreid intakegesprek gaan we samen kijken welke stap het best past bij jouw levensstijl zodat je op het juiste niveau kunt instappen. Je komt wekelijks bij mij op consult en ook ontvang je een map met tips en adviezen.

Het gehele traject ben ik jouw deskundige stok achter de deur. Ik ben jouw coach/maatje die je steunt op moeilijke momenten voor als je het even niet meer ziet zitten. Die momenten zullen zeker gaan komen. Ook dan sta ik voor je klaar om je op te motiveren, op te peppen en om uiteindelijk door te zetten. Ik leer je jouw eetgewoontes aan te passen, zodat je als je eenmaal je streefgewicht hebt bereikt, dit ook kunt behouden. Samen werken we aan een blijvend resultaat!

Wil je nu echt je streefgewicht bereiken en behouden? Neem dan contact met mij op! Vul onderstaand formulier in of mail, bel, app mij.

Tot snel in mijn praktijk!

Groetjes, Alicia

Afslankstudio Uitgeest
T: 0620594954
E: info@afslankstudiouitgeest.nl
W: www.afslankstudiouitgeest.nl

Overige gegevens
Parkeren: gratis voor de deur


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen