Hallo allemaal en welkom op mijn pagina.

Ik ben Amanda Gubbels en ik ben The 1:1 Diet consulent. Ik heb mijn eigen praktijk voor afvallen en gewichtsbeheersing in Helmond.

Het 1 op 1 Dieet in Helmond

Vanuit mijn praktijk in Helmond begeleid ik cliënten 1 op 1 met verantwoord afvallen met behulp van The 1:1 Diet Stappenplan. Als ervaringsdeskundige kan ik me goed verplaatsen in mijn cliënten en weet ik als geen ander wat er allemaal komt kijken op de weg naar je streefgewicht. Het valt echt niet altijd mee. Ik wil je laten zien dat afvallen ook leuker kan worden. Ik ben altijd lekker mezelf en wil je graag een gezellig huiselijk gevoel geven zodat de drempel laag blijft; doe maar normaal dan doen wij al gek genoeg .

Tijdens het intakegesprek neem ik uitgebreid de tijd om samen met jou te kijken wat het beste bij jou past. Samen stemmen we het programma dusdanig af, dat het volledig past bij jouw wensen en leefstijl. Een speciaal voor jou op maat gemaakt dieet in combinatie met gezonde voeding, om zo een goede balans te vinden in jouw eetpatroon. Tijdens onze wekelijke consulten kom je gezellig langs om te wegen en een babbeltje te maken. Ik ben jouw persoonlijke coach en ik ben er voor je om je te motiveren en bij staan tijdens de lastige momenten. Het zal zeker niet altijd gemakkelijk zijn, maar ik ben er om jou hierin te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je het gaat volhouden. En volhouden zal uiteindelijk worden beloond! Samen zorgen we ervoor dat je met een glimlach op je gezicht mijn praktijk uitloopt! Het gaat ook niet alleen om de getalletjes maar vooral hoe jij jezelf voelt, en zeg nou eerlijk: er is niks zo fijn als die broek begint af te zakken. Een beter resultaat is er niet.

1 op 1 begeleiding is de sleutel tot succes! Vandaar ‘Hét 1 op 1 dieet'.
Ik begeleid je graag in het proces van verantwoord afvallen naar bewust genieten en samen zorgen we er op deze manier voor dat jij straks weer lekker in je vel zit! Je kunt hier lezen wat mijn cliënten vinden van mijn persoonlijke begeleiding.

Ben je er klaar voor?

Ben je er klaar voor om samen met mij de volgende stap te zetten? Wil je ook weer lekker in je vel zitten en weer kunnen stralen? Wil jij ook je ideale gewicht bereiken en woon of werk je in de omgeving van Helmond? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Je kunt onderstaand formulier invullen of me bellen, appen of een mail sturen (zie mijn contact info).

Ik hoop je snel te zien in mijn praktijk!
Liefs, Amanda

Believe in Yourself,


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *