Cambridge – een kickstart naar blijvend resultaat!

"Ik heb geen tijd om gezond te eten of om te sporten." "Volgende week begin ik echt!" "Een aantal kilo lichter.. zo moeilijk is dat toch niet?"

Herkenbaar? Ik ga jou helpen om weer blij te zijn met jezelf! Mijn doel is je weer goed en vooral zelfverzekerd te voelen in jouw lichaam. Eten gaat je leven niet meer beïnvloeden, maar wordt juist een moment van genieten!

Mijn verhaal
Toen ik 7 jaar geleden voor de spiegel stond baalde ik van mezelf en keek ik liever helemaal niet naar mijn spiegelbeeld. Het was tijd voor verandering. Ik wilde mij zelfverzekerd voelen, niet meer schamen voor mijn lichaam en weer fitter worden. Ik heb de stap gezet en ben met Cambridge Weight Plan de strijd tegen de kilo’s en met mijzelf aangegaan.

Makkelijk was het niet, maar het resulteerde in een zelfverzekerde Bertine die tot de dag van vandaag ontzettend blij is met deze keuze. Ik ben inmiddels moeder van 2 kinderen (5 en 1,5 jaar) en merk dat ik er nu nog dagelijks profijt van heb. Dankzij het Cambridge Stappenplan is dit 1 op 1 dieet goed te combineren met een gezinssituatie, fulltime baan of studie.

Zet de eerste stap!
Misschien klinkt het nog wat onwerkelijk, maar ook jij kunt gaan genieten van gezonde voeding en beweging. Wil jij jezelf in een nieuw jasje zien? En droom je van een lichaam dat bij jou past? Let’s go! Vul onderstaand formulier in of neem contact op via:

Bertine@coach-033.nl of bel of whatsapp naar 06-14381898 en wie weet staan we binnenkort samen te knallen in de sportschool op weg naar 'jouw nieuwe ik'!

Graag tot snel!
Bertine

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen