The 1:1 Diet met Carry

Welkom op mijn pagina! Mijn naam is Carry, consulent van The 1:1 Diet en mijn praktijk is gelegen in Beerse, in de provincie Antwerpen.

Gezond dieet met 1 op 1 begeleiding

Al sinds vele jaren begeleid ik nog steeds met plezier mensen naar een gezond gewicht. Omdat ik zelf het dieet ook heb gevolgd, weet ik maar al te goed wat je doormaakt. Bij de start maken we samen een voor jou op maat gemaakt plan, dat specifiek op jou is afgestemd. Echt maatwerk dus! Tijdens het traject ben ik er om je te steunen, coachen en te motiveren zodat het je zeker gaat lukken om jouw streefgewicht te bereiken en behouden. Je staat er dus zeker niet alleen voor!

Stap voor stap naar een gezond gewicht

Met behulp van Het Stappenplan leer je weer bewust naar voeding te kijken en werk je toe naar een gezond eetpatroon. Door het volgen van de verschillende stappen word je niet alleen steeds bewuster van gezonde voeding, maar ontwikkel je uiteindelijk een gezonde levensstijl.

Het Stappenplan is een gezond dieet op maat; het is specifiek afgestemd op jouw wensen en behoeften. Daarnaast biedt het duidelijke kaders en een goede houvast. Bij de start ontvang je een persoonlijke map waarin staat beschreven op welke momenten je wat mag eten. Kortom: een gezond, simpel en duidelijk dieet mét 1 op 1 begeleiding.

Ben je er klaar voor om de volgende stap te zetten naar een gezond gewicht en levensstijl? Wacht dan niet langer en neem contact met me op voor het maken van een afspraak. Je mag me bellen, mailen, appen of stuur me een berichtje via Facebook. Dan maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Je bent het waard!

Ik hoop je snel te ontmoeten in mijn praktijk!

Hartelijke groet,

Carry
Het 1 op 1 Dieet in Beerse

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen