Welkom bij The 1:1 Diet met Charlotte, Het 1 op 1 Dieet in Roelofarendsveen

Ik ben Charlotte van het Kaar-Gabriel, getrouwd en moeder van een fantastische zoon. In 2015 ben ik gestart met mijn praktijk in Nieuwe Wetering en na 1,5 jaar Leimuiden naar Roelofarendsveen verhuisd! Wat een fantastische plek heb ik hier gevonden; mijn eigen praktijk met een aparte wachtruimte zodat alle consulten in alle privacy 1 op 1 plaatsvinden. (is English your preferred language? No problem, just give me a call or send a Whatsapp message)

The 1:1 Diet met Charlotte: ik ben je consulent, je motivator en je coach
Bij mij ben je aan het goede adres voor advies, coaching, begeleiding en resultaat! Behalve de opleiding tot consulent van The 1:1 Diet (voorheen Cambridge Weight Plan), ben ik ook gediplomeerd gewichtsconsulente en heb ik nóg meer kennis om mensen te adviseren op het gebied van gezonde voeding.
Ik ben open-minded en positief ingesteld en met The 1:1 Diet Stappenplan en mijn begeleiding gaat het jou zeker lukken om goed af te vallen. Als je je goed aan het programma houdt ga je zeker afvallen en resultaat zien. Het kan pittig zijn, maar het is echt vol te houden; wereldwijd zijn je immers al vele honderdduizenden voorgegaan én... in en rond Kaag en Braassem zijn er inmiddels ook honderden ambassadeurs die met dit dieet en mijn begeleiding hun streefgewicht hebben bereikt.

Slank worden en BLIJVEN!
Als je op je streefgewicht bent gaan we er ook samen voor zorgen dat je op gewicht blijft! We bouwen langzaam op naar regulier eten en we kijken samen wat voor jou de beste manier is om op gewicht te blijven!
En als je dat wil, kan je na het behalen van je streefgewicht altijd nog even bij me langs komen om te wegen.

Je kunt me direct benaderen voor een afspraak in mijn praktijk in Roelofarendsveen of Leimuiden door onderstaand formulier in te vullen, te bellen of te appen naar 06-28304915, mailen mag natuurlijk ook info@slankwordenenblijven.nl

Ervaringsdeskundige en cliëntervaringen
Met The 1:1 Diet ben ik zelf een paar kledingmaten naar beneden gegaan en ik voel me er (nog steeds) echt heerlijk bij; lees mijn afslankverhaal door te klikken op de link lager op deze pagina. In mijn praktijk zijn al heel veel goede resultaten geboekt en ik heb er inmiddels honderden blije cliënten aan overgehouden die stuk voor stuk ambassadeurs voor The 1:1 Diet en mijn praktijk zijn geworden! Ik ben dankbaar en trots dat een aantal cliënten hun ervaringen hebben willen delen om jou te laten weten wat gewichtsverlies kan betekenen en hoe het hun leven heeft veranderd. Neem een kijkje en lees hun ervaringen ter inspiratie en motivatie. Je vindt de verhalen onderaan deze pagina.

Maak nú een afspraak voor een intake, dan stellen we samen een plan op om jouw doel te bereiken! Zet die stap om écht af te vallen en niet meer aan te komen. Je bent nu al op mijn pagina, je hebt het hele verhaal al gelezen... Kom op, you can do this! Vul het formulier in onderaan de pagina en ik neem contact met je op!

Tot ziens in mijn praktijk in Roelofarendsveen!

Charlotte
Het 1 op 1 Dieet in Roelofarendsveen

De praktijk is geopend en we houden ons aan de RIVM richtlijnen.

Afvallen in Kaag en Braassem en omgeving doe je bij The 1:1 Diet met Charlotte, de consulent met kennis, inlevingsvermogen, energie en oprechte interesse en passie voor mensen en haar vak!Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Charlotte

Bij vrienden werkte het zo goed, zou dat voor mij ook gelden?

Bij vrienden werkte het zo goed, zou dat voor mij ...

Ik ben een ander mens en ik zit heerlijk in mij vel! De metamorfose geeft een me een heel goed gevoel....

Lees meer

Na het eindeloos uitproberen van diversen diëten, zonder succes, nu eindelijk resultaat!

Na het eindeloos uitproberen van diversen diëten, ...

Na het eindeloos uitproberen van diversen diëten, zonder succes, nu eindelijk resultaat! ‘Cambridge Weight plan’ maakte ...

Lees meer

Nieuw jaar nieuwe kansen, ga ik het dan toch nog een keer proberen...

Nieuw jaar nieuwe kansen, ga ik het dan toch nog e...

Het Cambridge dieet is één, maar zonder Charlotte was het een stuk moeilijker geweest. Ze helpt je echt door de moeilijk...

Lees meer

Vergeleken bij alle diëten die ik gedaan heb was dit "easy going" met een fantastisch resultaat

Vergeleken bij alle diëten die ik gedaan heb was d...

Mijn "nieuwe" ik vind ik heerlijk en krijg nog steeds volop complimenten!...

Lees meer


Persoonlijke video