Een gezond gewicht in evenwicht

Ik en mijn nieuwe Ik
In mijn zoektocht naar het bereiken een gezond gewicht en een goede balans in voeding heb ik veel diëten geprobeerd. In 2010 kwam Het 1 op 1 Dieet op mijn pad. Ik viel niet alleen af maar het bracht ook rust en overzicht in mijn eetpatroon. Ik leerde over voeding en wat écht bij mij past. Ik leerde mijn valkuilen (her)kennen en nam weer zelf het roer in handen over de keuzes die ik maak met voeding.

Ik voelde me nieuw, bewust, gezond en fit. Een nieuwe IK.

Ben jij ook toe aan je nieuwe ik?

Wat kan ik als consulent voor je doen?
Val jij steeds weer terug in een oud patroon? Of pakken de keuzes die je maakt niet goed uit? Zit je niet zo lekker in je vel of ben je steeds op zoek naar iets, maar je weet niet goed wat?

Kom je steeds weer aan in gewicht of beland je steeds weer in dezelfde (ongewenste) situatie?
Voel jij van binnen dat je een stap naar een lichter leven wilt maken. Dat je iets op te ruimen hebt dat tussen jou en een lichter leven staat?

Ik help je bij afvallen en het bereiken van een gezonde manier van leven die bij jou past.

Je wordt meer bewust van jouw keuzes. Waarom eet je? Welke behoefte vul je? Ik help je de coach te worden van je eigen gewicht. Het roer weer in eigen handen te nemen. Als Onwards Coach en Transformatie Coach kunnen we samen onderzoeken wat jou tegenhoudt om écht lichter te gaan leven. Niet alleen van buiten maar ook van binnen uit.

Als je op het gewicht aangekomen bent dat bij je past, help ik je met opbouwen naar een gezond voedingspatroon. Want wat zijn nou de goede koolhydraten en vetten? En hoe zit dat met suikers? Welk voedingspatroon past bij jou? Mijn passie voor voeding deel ik met liefde. Na deze fase blijven we elkaar nog even zien als je dat wenst. Zo blijft jouw gewicht in evenwicht.

Ik gun jou het moment dat je in de spiegel kijkt en denkt: Ja! Dit ben ik!

Neem gerust contact op als je vragen hebt of een afspraak wilt maken voor een intakegesprek. Dan gaan we samen bekijken wat het beste bij je past.

Ik hoop je snel te zien!
Fonny Freek

Het 1 op 1 Dieet in Heerhugowaard – Transformatie Coach – Onwards Coach

Het Zakenstation Unit 246
Stationsplein 99
1703WE Heerhugowaard

06-18651991 / info@balance4ever.nl


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Fonny

Nooit meer terug…

Nooit meer terug…...

Joyce is haar hele leven te zwaar geweest. Ze heeft vele pogingen om af te vallen gedaan en kwam daarna net zo snel weer...

Lees meer

Cambridge is gewoon volgen en doen!

Cambridge is gewoon volgen en doen!...

Cambridge is gewoon volgen en doen!...

Lees meer

Prachtig! Je wordt voor de eerste keer opa.

Prachtig! Je wordt voor de eerste keer opa....

Prachtig! Je wordt voor de eerste keer opa....

Lees meer