Het 1 op 1 Dieet in Huissen met Hanneke

Welkom, leuk dat je mijn pagina bezoekt! Wat goed dat je de eerste stap hebt gezet om af te vallen! Ik zal me even kort voorstellen: ik ben Hanneke Neuhaus en ik ben zelfstandig The 1:1 Diet consulent. Ik heb een afslankpraktijk aan huis in Huissen, gelegen net onder Arnhem. Ik begeleid mensen naar een gezond gewicht en een bijpassende gezonde levensstijl. Wil je weten hoe ik je kan helpen met afvallen? Lees dan verder of maak direct een afspraak via het formulier onderaan de pagina. Je mag me ook bellen of een WhatsApp bericht sturen via telefoonnummer 06-28202631.

Voorgoed afrekenen met overgewicht

Als ervaringsdeskundige kan ik me goed verplaatsen in mijn cliënten en weet ik als geen ander hoe vervelend het kan zijn als je je niet happy voelt. Voor mijn 40ste jaar was er nog niets aan de hand; ik kon vrijwel alles eten wat ik wilde en kwam geen gram aan. Maar wat jaren later veranderde dat en werd ik geleidelijk aan zwaarder. Toen brak er een drukke periode aan waarin veel is gebeurd en kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Ik kwam vervolgens nog meer aan omdat ik de hele dag niets deed. Toen ik steeds grotere kledingmaten moest dragen, drong tot me door dat er echt iets moest gebeuren. Ik wilde voorgoed afrekenen met mijn overgewicht en heb toen direct een afspraak gemaakt met een consulent van The 1:1 Diet en ben vervolgens gestart met het dieet. Ik zag snel positief resultaat en voelde me steeds energieker. Uiteindelijk ben ik succesvol afgevallen en zat weer lekker in mijn vel en heb ik de juiste balans gevonden in mijn eetpatroon.

The 1:1 Diet met Hanneke Neuhaus

Vanuit mijn afslankpraktijk help ik cliënten om hun ideale gewicht te bereiken met behulp van The 1:1 Diet Stappenplan en mijn persoonlijke begeleiding. Tijdens het intakegesprek stel ik samen met jou een dieetplan samen dat volledig is afgestemd op jouw wensen en behoeften. Gedurende het volgen van Het Stappenplan bouw je stap voor stap de maaltijdvervangers af en voeg je gezonde voeding toe, met als doel het vinden van een nieuw, gezond eetpatroon. Tijdens de wekelijkse consulten bespreken we de voortgang en houden we bij hoeveel je bent afgevallen. Ik begeleid je graag in het proces van verantwoord afvallen naar bewust genieten en zorgen we er op deze manier voor dat jij straks weer lekker in je vel zit!

Afvallen doen we samen!

Of je nu veel of weinig wilt afvallen, samen gaan we de strijd aan tegen jouw overgewicht! Het zal zeker niet altijd gemakkelijk zijn, maar ik ben er om jou hierin te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je het gaat volhouden. Ik ben jouw motivator en ik geef je alle tips en adviezen die je nodig hebt en zelfs heerlijke gezonde recepten die gemakkelijk en snel te bereiden zijn. Mijn begeleiding gaat verder dan tot de deur; ook buiten de wekelijkse consulten sta ik voor je klaar voor vragen of advies. Je staat er dus zeker niet alleen voor, samen gaat het ons zeker lukken!

Ben je klaar voor de volgende stap naar een slankere jij? Wil je je straks zelfverzekerd voelen en weer kunnen stralen? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak. Je kunt me bereiken via telefoonnummer 06-28202631 (WhatsApp mag ook) of stuur een mail naar hanneke@het1op1dieethuissen.nl


Ik hoop je snel te ontmoeten in mijn afslankpraktijk!

Liefs, Hanneke
Het 1 op 1 Dieet in Huissen


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *