The 1:1 Diet, 1 op 1 begeleiding in Nieuw-Amsterdam en Ommen


Welkom bij The 1:1 Diet met Jeanine Hessels!

De eerste stap heb je gezet, je bent op zoek naar informatie over verantwoord afvallen en een gezonde levensstijl. Heel goed! Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Jeanine Hessels en ik ben consulent bij Het 1 op 1 Dieet in Nieuw- Amsterdam en Ommen. Ik woon samen met mijn partner, onze twee zoons en onze Mechelse herder in Coevorden.

Ik heb mijn vorige baan in de Forensische Psychiatrie opgegeven om mensen hetzelfde te gunnen als wat ik heb ervaren en nog steeds doe. Ik krijg voldoening uit mijn werk als ik mensen met een glimlach mijn praktijk uit zie lopen. Het is mijn passie om mensen te begeleiden, adviseren en coachen op weg naar een nieuwe, gezonde levensstijl. Mensen de handvatten kan geven die ze nodig hebben om ok hun doel te kunnen behouden. Mocht je direct contact met me willen, bel dan naar telefoonnummer 06-51915312 of gebruik het formulier onderaan de pagina, ik bel je dan zo snel mogelijk terug. Je mag ook een Whatsapp berichtje sturen.

Omdat ik zelf succesvol ben afgevallen met behulp van The 1:1 Diet (destijds Cambridge Weight Plan), weet ik als geen ander welke valkuilen je allemaal kunt tegenkomen op weg naar je ideale gewicht. Als ervaringsdeskundige weet ik precies hoe je je voelt en wat je allemaal doormaakt op de weg naar een gezonde levensstijl.

Toen ik mijzelf op een foto bijna niet meer herkende, ben ik zo geschrokken. Voor mij was de maat vol: ik was vastbesloten om af te vallen. Dit kan je verder lezen in "Mijn Afslankverhaal" Als ik hierop terugkijk, ben ik nog altijd blij dat ik die stap heb gezet. Anders had ik me nooit zo energiek en zelfverzekerd gevoeld als nu. Inmiddels kan ik wel zeggen dat wij een sportief gezin zijn, en sta ik niet meer alleen langs de ‘zijlijn’ toe te kijken. Samen hardlopen met het hele gezin inclusief hond. Hoe heerlijk is dat?

Je hoeft zeker niet bang te zijn dat je er alleen voor staat. Ik ben er tijdens het hele proces voor jou. Ook in de avonden en in het weekend ben ik voor jou te bereiken. Dat zijn nl meestal de momenten dat je een moeilijk moment hebt, of iets wilt vragen.

Ik ben jouw motivator en jouw ‘stok achter de deur’ wanneer je het nodig hebt. We maken samen een plan om ervoor te zorgen dat je jouw uiteindelijke streefgewicht gaat behalen, jouw ideale gewicht. Ik help je graag!

Wil je ook weer lekker in je vel zitten en weer kunnen stralen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak. Je kunt me bereiken via telefoonnummer 06-51915312 (WhatsApp mag ook) of stuur een mail naar 1op1dieetmetjeaninehessels@gmail.com

Hopelijk zie ik je snel bij mij in de praktijk in Nieuw-Amsterdam of Ommen!

Lieve groet, Jeanine

De praktijk is geopend en ik vind het fijn als je komt. Wel blijven we op 1,5 meter afstand van elkaar.
Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen

Personen begeleid door Jeanine

Ik wilde graag afvallen want ik schok van het getal op de weegschaal

Ik wilde graag afvallen want ik schok van het geta...

Thamar is 35 jaar Werkt als schoonmaakster Is getrouwd en heeft 2 kinderen...

Lees meer

Dat goede gevoel wat ik tijdens dat eerste telefoon gesprek had, bleek helemaal te kloppen, vanaf het eerste contact moment klikte het van beide kanten en ging ik vol enthousiasme mijn afval avontuur aan!

Dat goede gevoel wat ik tijdens dat eerste telefoo...

Mijn gewicht is al heel lang een 'ding' al veel verschillende dingen geprobeerd maar nooit onder begeleiding...

Lees meer

Ik wil graag afvallen maar liever niet mijn broodje missen!

Ik wil graag afvallen maar liever niet mijn broodj...

Na een gesprek besloot ik ervoor te gaan...

Lees meer