Het 1 op 1 Dieet in Borne met Joyce

Welkom, wat leuk dat je een kijkje neemt op de consulentpagina van The 1:1 Diet met Joyce! Ik ben Joyce van Staveren en ik heb een praktijk voor afvallen en gewichtsbeheersing in Borne en Hengelo. Vanuit mijn praktijken help ik cliënten om op een gezonde manier af te vallen en hun ideale gewicht te kunnen behouden met behulp van The 1:1 Diet Stappenplan. Wil je ook mijn hulp om jouw streefgewicht te bereiken? Ik vertel je er graag meer over, dus lees gerust verder!


Weg met het overgewicht

Net als zo veel mensen kampte ik al een tijd met overgewicht. Na twee zwangerschappen en een druk gezinsleven was mijn gewicht enorm toegenomen. Het overgewicht zat me in de weg, ik was er helemaal klaar mee! Eerst heb ik zelf nog wat ‘aangerommeld’, maar al snel heb ik de knoop doorgehakt en ben ik gestart met The 1:1 Diet. Van het begin af aan voelde ik gelijk energiek en het was makkelijk om vol te houden. Ik voelde me steeds zelfverzekerder en naarmate ik meer zelfvertrouwen kreeg, durfde steeds meer van mezelf te laten zien. Omdat het zo goed ging en ik steeds meer gewicht verloor, gaf het me extra motivatie om door te gaan.

Samen naar een gezond gewicht

Afvallen is voor veel mensen een gevoelig onderwerp. Omdat ik zelf ervaringsdeskundige ben, weet ik precies wat je doormaakt en kan ik je daarom de juiste ondersteuning bieden. Ook tijdens de moeilijke momenten ben ik er voor je om je te motiveren. Je staat er dus zeker niet alleen voor!
Als je duidelijk voor ogen hebt wat je wilt bereiken gaat het je zeker lukken, ook tijdens de momenten dat het misschien wat lastiger is. Ik ga samen met jou kijken hoe we het beste kunnen toewerken naar een gezonde levensstijl waarbij je je goed voelt. Met behulp van mijn persoonlijke begeleiding gaat het je vast en zeker lukken om jouw ideale gewicht te bereiken.

Behoud jouw ideale gewicht

Naast het bereiken van je streefgewicht, is het minstens zo belangrijk dat je jouw gewicht kunt vasthouden. Want het behaalde resultaat behouden, is natuurlijk wat we allemaal graag willen!
Ook nadat je jouw ideale gewicht hebt bereikt, help ik je om ervoor te zorgen dat je niet terugvalt in oude gewoontes in je eetpatroon. Tijdens de wekelijkse consulten bespreken we samen de voortgang en kijken we hoeveel je bent afgevallen.

Begeleiding en ondersteuning

Als gecertificeerd The 1:1 Diet consulent, Detox coach én Onwards coach, kan ik je de juiste ondersteuning bieden. Vanuit mijn praktijk geef ik regelmatig een cursus of een workshop Onwards: een coachingstraject waarbij de valkuilen in je huidige levensstijl naar voren naar voren komen. Ik volg met regelmaat trainingen en cursussen om mijn cliënten beter te kunnen helpen en ondersteunen. Recent heb ik cursussen gevolgd over overgang en voeding en over darmvitaliteit.

Ik help je graag om ervoor te zorgen dat je op een gezonde manier kunt afvallen en je gewicht kunt behouden, zodat je je straks weer beter voelt dan ooit tevoren. Mijn deur staat voor je open!

Hopelijk tot snel in mijn afslankpraktijk!

Groetjes, Joyce
Het 1 op 1 Dieet in Borne


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Joyce

Vrouw (30)

Vrouw (30)...

Cambridge 500...

Lees meer

Carolien 45 jaar

Carolien 45 jaar...

Eigenlijk ben ik al bijna mijn hele leven te zwaar. Als kind was ik wat ze toen noemden: stevig. Vaak moe, veel buikpijn...

Lees meer

Een fitte moeder zijn

Een fitte moeder zijn...

Een fitte moeder zijn!...

Lees meer

Ik kreeg mijn vetpercentage maar niet naar beneden

Ik kreeg mijn vetpercentage maar niet naar beneden...

Ik heb gesport in combinatie met bewust keuzes maken, maar er veranderde niet veel. Wat heel frustrerend was dat het ve...

Lees meer