Heb je al eerdere pogingen gedaan om af te vallen en werd je eerder steeds teleurgesteld? Vind je desondanks dat het roer nu écht om moet en wil je werken aan een gezond gewicht en een gezonde leefstijl? Met de juiste begeleiding gaat het je zeker lukken!

Welkom op mijn consulentpagina waar ik je in het kort ga vertellen wie ik ben en wat ik voor je kan betekenen.

Mijn naam is Joyce van Staveren-Burke (48), heb een 'levendig' gezinsleven en run al ruim 9 jaar mijn eigen praktijk voor leefstijlverandering en gewichtsbeheersing. Om precies te zijn ben ik The 1:1 Diet gewichtsconsulente en daarnaast ook detoxcoach en powerwalktrainer. Mijn grootste passie? Mensen inspireren en helpen naar een gezondere leefstijl en gezond gewicht! Een nieuwe leefstijl is niet alleen maar afvallen, maar gaat ook om gewichtsbeheersing en mindset. Daarvoor moet je eigenlijk ook kritisch durven kijken naar je eigen aandeel daarin. De weg van verantwoord afvallen naar bewust genieten kan een weg met hobbels en obstakels zijn. Dit hoeft je niet alleen te doen, daar begeleid ik je bij en steun je door dit hele proces.

The 1:1 Diet Stappenplan is een flexibel en geheel op jouw individuele wensen en omstandigheden af te stemmen afslank- en gewichtsbeheersingsprogramma. Maatwerk dus, want iedereen is uniek!

Wij gaan samen kijken welke stap geschikt voor je is en het beste bij je past. Waarbij wij rekening houden met je eigen wensen en je medische geschiedenis. De te volgen stap kan variëren van een stap met alleen maar The 1:1 Diet maaltijden, tot een stap waarbij je gezonde voeding toevoegt. Zo leer je sneller verantwoorde keuzes te maken en met de juiste voeding goed voor jezelf te zorgen. Van diëten naar eten!!

Naast The 1:1 Diet consulent ben ik ook Onwards coach. Bij het Onwards coachingstraject maak je een persoonlijke ontdekkingstocht op mentaal, fysiek en emotioneel vlak. Het onderliggende doel is om gewichtsbeheersing te bereiken en het voorkomen van terugval. Het resultaat: weer (meer) vertrouwen in je eigen lijf en in je eigen kunnen!

Ben je nieuwsgierig geworden naar mij en wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op en we bespreken vrijblijvend de mogelijkheden!

Vriendelijke groeten!!

Joyce van Staveren-Burke
Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Joyce

Vrouw (30)

Vrouw (30)...

Cambridge 500...

Lees meer

Carolien 45 jaar

Carolien 45 jaar...

Eigenlijk ben ik al bijna mijn hele leven te zwaar. Als kind was ik wat ze toen noemden: stevig. Vaak moe, veel buikpijn...

Lees meer

Een fitte moeder zijn

Een fitte moeder zijn...

Een fitte moeder zijn!...

Lees meer

Ik kreeg mijn vetpercentage maar niet naar beneden

Ik kreeg mijn vetpercentage maar niet naar beneden...

Ik heb gesport in combinatie met bewust keuzes maken, maar er veranderde niet veel. Wat heel frustrerend was dat het ve...

Lees meer