Het 1 op 1 Dieet in Geldrop met Laila

Welkom, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn consulentpagina! Mijn naam is Laila, ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen en woon in Geldrop. Naast mijn eigen beautysalon heb ik een praktijk voor afvallen en gewichtsbeheersing. Als The 1:1 Diet consulent bied ik hulp bij afvallen met een op maat gemaakt dieet en 1 op 1 begeleiding.

Druk, druk, druk… dat zijn we tegenwoordig allemaal. Druk met je werk, je gezin en je sociale leven.
Zo druk zelfs, dat je jezelf vergeet en soms zelfs voorbij loopt. Je zorgt niet meer goed voor jezelf, je eet ongezond en onregelmatig en je beweegt te weinig. Al die drukte in combinatie met een ongezond eetpatroon heeft vaak overgewicht of zelfs obesitas tot gevolg. Maar gelukkig valt daar wat aan te doen; ik vertel je graag hoe ik jou daarbij kan helpen!

Overgewicht door een ongezonde levensstijl


Zelf heb ik van dichtbij meegemaakt wat overgewicht met iemand kan doen. Mijn man had jaren geleden last van overgewicht door een bourgondische, ongezonde levensstijl. We waren het er samen over eens dat het beter was voor zijn gezondheid als hij af zou vallen. Via een vriendin zijn we in aanraking gekomen met The 1:1 Diet. Door de positieve verhalen over dit dieet zijn we nieuwsgierig geworden en hebben contact gezocht met een consulent van The 1:1 Diet bij ons in de buurt.

Succesvol afvallen met 1 op 1 begeleiding


In de periode dat mijn man het dieet heeft gevolgd, kwam ik erachter dat ik het leuk vond om hem te helpen, te begeleiden en te motiveren. Daarnaast was ik erg enthousiast geworden over het dieet en ik heb daarom besloten om zelf The 1:1 Diet consulent te worden. Ik word er blij van om anderen te helpen en met een glimlach op hun gezicht uit mijn praktijk te zien lopen. Natuurlijk gun ik jou dit ook! Ik help je graag om een gezond gewicht en een gezonde levensstijl te bereiken. Gedurende het traject ben ik jouw maatje die je steunt tijdens de moeilijke momenten. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij straks weer lekker in je vel zit!

Van verantwoord afvallen naar bewust genieten


Met behulp van The 1:1 Diet Stappenplan ga je van verantwoord afvallen naar bewust genieten. Het Stappenplan is een dieetprogramma dat specifiek is afgestemd op jouw wensen en behoeften. Tijdens het intakegesprek stellen we samen een dieetplan samen en kijken we welke stap het beste past bij jouw levensstijl. Je ontvangt een map waarin duidelijk staat beschreven wat je mag eten. Tijdens de wekelijkse consulten bespreken we de voortgang. Zo werk je stap voor stap toe naar een gezonde levensstijl.

Wil je op een gezonde manier afvallen en je ideale gewicht kunnen behouden? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak of meer informatie. Je kunt me bereiken op telefoonnummer 06-12480017 of stuur een mail naar lailaknijn1@ziggo.nl


Hopelijk tot snel in mijn praktijk! Je bent van harte welkom!

Groetjes,
Laila
Het 1 op 1 Dieet in Geldrop

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen