The 1:1 Diet met Leen

Wil je voorgoed afrekenen met je overtollige kilo’s en met een tevreden gevoel in de spiegel kunnen kijken? Je weer zelfverzekerd voelen en lekker in je vel zitten? Ik kan je vertellen dat het echt mogelijk is! Ik help je graag om jouw doel te bereiken! Samen gaan we op zoek naar een gezonde levensstijl die bij jou past!

Wil je meer weten over hoe ik jou kan helpen? Bel, mail, of stuur een berichtje via WhatsApp of Facebook. Dan plannen we snel een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Succesvol afvallen in Wuustwezel

Mijn naam is Leen en ik ben consulent van The 1:1 Diet. Samen met mijn man en zoon woon ik in Wuustwezel, een plaats in de Belgische provincie Antwerpen. Vanuit mijn praktijk aan huis help ik mensen met een dieetwens om op een gezonde manier af te vallen en daarnaast om hun gewicht te behouden. Het geeft mij een goed gevoel om een steun voor anderen te kunnen zijn en hen met een glimlach op hun gezicht mijn praktijk uit te zien lopen. Dat is ook de kracht van The 1:1 Diet; je hoeft het dus zeker niet alleen te doen! Ik ben er om je te helpen en je te motiveren zodat je het volhoudt. Je kunt altijd bij me terecht, ook buiten de wekelijkse contactmomenten. Ik neem de tijd om echt naar je te luisteren en denk graag met je mee. Samen gaan we ervoor zorgen dat je jouw streefgewicht bereikt én behoudt.

Dieet op maat

Bij de start maken we samen een plan dat persoonlijk op jou is afgestemd, echt maatwerk dus! Tijdens het volgen van de verschillende stappen van Het Stappenplan, wordt bij iedere stap gezonde voeding toegevoegd aan de maaltijdvervangers. Stapsgewijs leer je zo om bewust naar voeding te kijken en werk je toe naar een nieuw, gezond eetpatroon. Daarnaast ontvang je een persoonlijke map waarin staat beschreven op welke momenten je wat mag eten. Zo heb je altijd een duidelijke houvast. Kortom: een gezond, simpel en duidelijk dieet mét 1 op 1 begeleiding.

Ben je er klaar voor om samen de volgende belangrijke stap te zetten naar jouw nieuwe, gezonde levensstijl? Wacht dan niet langer en gun het jezelf!

Ik hoop je snel te zien in mijn praktijk!

Hartelijke groet,

Leen
Het 1 op 1 Dieet in Wuustwezel

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen