The 1:1 Diet met Linda Huijsmans

Hey hallo, leuk dat je mijn pagina bekijkt en ik me even voor kan stellen...

Mijn naam is Linda Huijsmans en vanuit mijn The 1:1 Diet praktijk (voorheen Cambridge Weight Plan) in het Brabantse Beers, gemeente Cuijk, begeleid ik sinds 2007 mensen bij het afvallen.

Er is geen onderwerp waar zoveel over gesproken wordt als diëten en afvallen. In de media word je dagelijks om de oren geslagen met de nieuwste hypes, wonderdiëten of rare methodes, uiteraard succesvol voorop gegaan door een celebrity of bn'er. Maar hé, de meeste mensen moeten gewoon een gezond en gevarieerd eetpatroon aanleren om een gezond gewicht te bereiken. En als het ff kan een beetje praktisch, gemakkelijk en goed in te passen in het dagelijkse leven, zodat er ook nog wat tijd overblijft voor een sociaal leven en vrije-tijdsbesteding.

En laat The 1:1 Diet daar nu een prima methode voor ontwikkeld hebben. Een methode die overigens zijn strepen al lang verdiend heeft en die meebeweegt met de nieuwste inzichten, ontwikkelingen en ervaringen, wereldwijd. Ik vertel je er graag over.

Een uitgebalanceerd en doordacht Stappenplan

Sinds 2007 dus, nadat ik het zelf met succes gevolgd heb, ben ik consulent en nog altijd sta ik volledig achter de methode en de kwaliteit van Het Stappenplan en The 1:1 Diet maaltijden. Een goed doordacht plan waarin je stap voor stap, te beginnen op het niveau dat beste bij jou past, een heel traject doorloopt om uiteindelijk bij je einddoel te komen. Je streefgewicht. Het gewicht wat bij jou past, wat reëel is en met nadruk, het gewicht waar jij je goed bij voelt.

En geloof me, er zullen tijdens het hele traject best wel eens wat steentjes in je schoenen komen. Dan moet je even stoppen om ze weg te halen. Maar hoeveel gemakkelijker loop je daarna dan niet richting de finish. Terwijl jij die steentjes uit je schoenen vist, heb je wel iemand nodig waar je even op mag leunen, om je aan vast te houden en om advies te vragen hoe verder of voor mijn part om even bij uit te huilen, zodat je weer vooruit kunt. Want je moet het natuurlijk uiteindelijk zelf doen. Jij zult zelf richting die eindstreep moeten bewegen. En ik, ik help je hier graag bij. We doen het samen.

Even wat achtergrond-weetjes over mij...

Vóór mijn carrière bij The 1:1 Diet heb ik een kookstudio gehad. Daarom geef ik je graag advies over hoe je de voeding die je naast The 1:1 Diet maaltijden mag eten, smakelijk en gemakkelijk klaarmaakt. Ik moet er wel bij zeggen dat ik niet zo van de chiazaadjes en gojibesjes ben, maar wel van lekkere salades met goeie dressings, soepjes, stoof- en wokgerechten. Ook wanneer je eens uit eten of met vakantie gaat gedurende het dieet, kan ik je vertellen wat de handigste keuzes zijn. Gedurende mijn consulentschap heb ik ook het diploma “Orthomoleculair voedingscoach” gehaald. De kennis die ik hierbij opgedaan heb komt in mijn begeleiding prima van pas en je zult dan ook geen vitamientje of mineraaltje tekort komen.

Inmiddels ben ik al jaren consulent en hoor ik niet meer bij de jonkies. Ik heb zelf 2 volwassen kinderen die al uitgevlogen zijn en daarom, wat ik eigenlijk zeggen wil, iemand die al een aantal fases van het leven doorlopen heeft. Dus ben je jong of oud of er ergens tussenin? Wanneer jij denkt dat je bij mij op je plaats bent, dan neem gerust contact op.

Wat mag je van mij verwachten...

  • Gedurende de hele actieve dieetperiode ben ik er voor je, voor al je vragen, nou ja, bijna alle vragen. Voor dingen waar ik niks of weinig van weet verwijs ik je graag door naar andere vakmensen.
  • ln de fase na het dieet, het moment waarop je je gewicht vast wilt gaan houden, ben ik er ook voor je om even bij te praten, te wegen of te adviseren.
  • Een discrete praktijkruimte waarin ik je weeg en een gesprek met je heb over de voortgang, de praktische en mentale strubbelingen, uiteraard onder het genot van een bakkie koffie of thee gedurende een half uur.
  • Een voorraad van nagenoeg alle The 1:1 Diet maaltijden en producten die meteen mee te nemen zijn.
  • Optimale bereikbaarheid, zowel langs de gewone als de digitale snelweg. Parkeren tot voor de deur.
  • Een flexibele agenda waarin we altijd wel een gaatje vinden voor een afspraak die voor allebei past.
  • Elk jaar schrijf ik de cliënten die dat leuk vinden in, om mee te dingen naar de titel 'Afslanker of Gewichtsbehouder van het Jaar'. Een event wat jaarlijks door het hoofdkantoor georganiseerd wordt, waarbij ik inmiddels 8 mensen in de finale heb gehad, waarvan er 4 titelhouder geworden zijn. Met bijbehorende reis en prijs. Hoe leuk is dat!
  • Inloopdagen met daarin proeverijen van The 1:1 Diet maaltijden producten en kookdemonstraties met bijbehorende recepten van lekkere gerechten, voor mijn cliënten maar ook voor geïnteresseerden.

Denk je dat ik iets voor jou kan betekenen en wil je mij als jouw consulent, bel me dan voor een vrijblijvende afspraak.

Je kunt me bellen of appen op 06-11913344. Onderstaand formulier invullen of een mailtje sturen mag uiteraard ook: 1op1dieet@lhuijsmans.nl.

Ik verheug me erop je te ontmoeten in Beers!

Linda

The 1:1 Diet met Linda Huijsmans
Het 1 op 1 Dieet in Beers


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen

Personen begeleid door Linda

Dubbele verlossing

Dubbele verlossing...

Dubbele verlossing!...

Lees meer