Waar een wil is, is een weg

Jezelf een doel stellen is niet moeilijk, we weten allemaal wel wat we graag zouden willen. Maar het doel daadwerkelijk bereiken is vaak lastig. 'Ik wil afvallen' lijkt duidelijk en simpel. Maar dat is het in de praktijk vaak niet. Vaak gaat het niet alleen om de kilo's, je wilt gewoon weer lekker in je vel zitten!! Zonder moeite de trap op lopen, heerlijk achter je (klein)kinderen aanrennen, simpelweg je veters vastmaken of stralen op een bijzondere gelegenheid in mooie kleren. Iedereen heeft qua afvallen een eigen doel, dat kan ik niet voor je bepalen. Maar wat ik wel kan, is je helpen om dit doel te bereiken en je helpen om daarna ook op gewicht te blijven!

Ik ben Linda Otter, 39 jaar en trotse moeder van een prachtige zoon en dochter. Ik begeleid jou graag in het proces van gewichtsverlies en gewichtsbehoud en alles wat daarbij komt kijken. Afvallen gaat namelijk niet alleen om gewicht verliezen, maar ook om bewustwording en verandering van levensstijl.

The 1:1 Diet
Dankzij het flexibele The 1:1 Diet Stappenplan en mijn persoonlijke 1 op 1 begeleiding kan het dieet helemaal op jou worden afgestemd, zodat je hoe dan ook jouw doel kunt bereiken.

Neem gerust contact op als je vragen hebt of een afspraak wilt maken voor een intakegesprek. Dan gaan we samen bekijken welke stap van het 1 op 1 dieet het beste bij je past. Het belangrijkste gevoel dat ik je wil meegeven, is dat je er niet alleen voor staat!

Ik hoop je snel te zien!

Linda Otter
Het 1 op 1 Dieet in Franeker

De praktijk is geopend en we houden ons aan de RIVM richtlijnen.


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Linda

Je doet het tenslotte voor jezelf en niet voor een ander

Je doet het tenslotte voor jezelf en niet voor een...

Er komt een moment dat je naar jezelf in de spiegel kijkt en denkt "dit wil ik niet."...

Lees meer

Het voelde zo fijn toen mijn kleren te groot werden

Het voelde zo fijn toen mijn kleren te groot werde...

Ik schrijf dit verhaal met een lach en een traan...

Lees meer

Mijn dochters verbazing toen we naar de sauna gingen was het leukst

Mijn dochters verbazing toen we naar de sauna ging...

Gerrie Tichelaar afgeslankt bij Cambridge Franeker...

Lees meer

Ik gun iedereen dit gevoel, ik voel me fantastisch!

Ik gun iedereen dit gevoel, ik voel me fantastisch...

Eind februari komt Engeltje voor het eerst bij mij in de praktijk. Ze oogt vrolijk en opgewekt, maar hoe langer ik met h...

Lees meer