Wat leuk dat je me gevonden hebt, en welkom op mijn pagina! Dit betekent vast dat je interesse hebt in succesvol afvallen onder persoonlijke begeleiding, en het aanleren van een nieuwe leefstijl. Je kunt me direct benaderen voor een kennismaking in onze praktijk in Drunen. Bel of app 06-28258228, mailen heeft mijn voorkeur: info@praktijkaurelia.nl

Ik ben Mandy Knuvers, gecertificeerd afslankconsulent en gediplomeerd orthomoleculair voedingsadviseur. Ik woon in het Brabantse Drunen. Het hart van de Langstraat. Gelegen tussen Waalwijk en 's-Hertogenbosch. Ik houd van mensen, dieren, koken en een avond naar het theater.

Mijn kernwaarden zijn: respect, betrokkenheid, eerlijkheid, enthousiasme en flexibiliteit.

Mijn man (ook consulent) en ik hebben sinds 2005 een eigen praktijk en begeleiden mensen met zeer uiteenlopende hulpvragen. Daarnaast schrijf ik een blog met tips en recepten: www.puurenlekkerleven.nl

Met ingang van januari 2020 is de naam Cambridge Weight Plan gewijzigd in The 1:1 Diet (by Cambridge Weight Plan)

Ik had destijds een hele lange weg te gaan, maar ik heb met behulp van The 1:1 Diet (destijds Cambridge Weight Plan) mijn droom verwezenlijkt, en mijn streefgewicht bereikt. Acht kledingmaten kleiner. Ik had er niet eens op durven hopen voordat ik begon.

In het jaar na mijn dieet viel ik, door een (te starre) leefstijlverandering, nog meer af. Dat was te voor mij te dun. Inmiddels zit ik er qua gewicht gezond tussenin. Een gewicht waar ik me goed bij voel en wat prima te handhaven is met goed, gezond en ontspannen eten en leven. Ik mag daarbij met trots zeggen dat ik inmiddels 10 jaar op gewicht ben!

Dit gun ik iedereen, en daarom heb ik in de zomer van 2011 besloten mijn werkzaamheden uit te breiden, en ben ik consulent geworden. Ik ben gespecialiseerd in Stap 7, zoals wij dat noemen. Dat is de stap waarin jij je streefgewicht hebt bereikt en dit dan graag zo wilt houden. Ik ga tijdens, maar ook na Het Stappenplan van The 1:1 Diet samen met jou op zoek naar een gezonde leefstijl die goed bij jou past.

Ik ben een enthousiaste deler. Mensen helpen, motiveren en inspireren is voor mij het mooiste werk op aarde. En nog mooier vind ik dat ik dat mag doen vanuit mijn eigen ervaring.

Hoeveel je ook wilt afvallen… ik begrijp je, zie je en weet waar je doorheen gaat.

Ik wil je graag begeleiden naar je doel, en je helpen dit te behouden. Je hebt maar één lijf en één leven... haal het beste uit jezelf en ga (weer) van jezelf houden! Enthousiast, gemotiveerd en graag een (paar) maatje(s) minder? Bel of mail mij gerust, dan maken we een afspraak. We gaan samen jouw doel bepalen en kijken welke stap binnen Het Stappenplan het beste bij je past.

Tijdens dit proces leer je je krachten en je valkuilen kennen. Je leert 'anders' naar eten te kijken, en gezond (en toch) lekker te leven.

Afslanken met hét 1 op 1 dieet van de gemeente Heusden en omstreken, onder begeleiding van een ervaringsdeskundige coach met een op maat leefstijlplan? Ik help je graag op weg naar meer energie en een fit en comfortabel lichaam.

Aanmelden en vandaag nog stappen zetten kan via onderstaand e-mail adres.

Omdat consulten niet worden onderbroken, is het zeer waarschijnlijk dat je mijn voicemail krijgt. Spreek in en ik bel je zeker terug!
Mailen heeft de voorkeur: info@praktijkaurelia.nl

Mag ik je helpen? Je bent van harte welkom!
Warme groet, Mandy

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *