Afvallen, afslanken, diëten, het beheerst al snel je leven. Dat gevoel wanneer je maar geen resultaat ziet en ’s avonds wél met een hongerige maag de koelkastdeur opentrekt… Je kilo’s voor eens en altijd kwijtraken – om welke reden dan ook – is gewoon hartstikke moeilijk.

Mijn verhaal

Ik weet hoe het is; ik volgde verschillende diëten met wisselende resultaten. Met geen enkel dieet kon ik mijn gewenste gewicht vasthouden. Maar met behulp van The 1:1 Diet Stappenplan en de 1 op 1 begeleiding van mijn consulent is me dit wél gelukt. Ik heb mijn ideale gewicht bereikt en weten te behouden!

Jouw ideale gewicht

Wat jouw ideale gewicht is? Dat zoek ik graag samen met jou uit. Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om een gewicht te bereiken dat past bij wie je bent en het leven dat je leidt.

Hoe ik jou kan helpen

Tijdens The 1:1 Diet help ik je als consulent én ervaringsdeskundige. Stap voor stap coach en motiveer ik je om je doel te bereiken.

Eerste consult

Tijdens het eerste consult gaan we samen een persoonlijk doel formuleren. Een doel dat haalbaar en gezond is. Afvallen is immers een verandering voor je leven en die moet je helemaal omarmen.

Wekelijkse consulten

Tijdens de wekelijkse consulten gaan we je wegen. Hierbij let ik niet alleen op je gewicht, maar ook op je vetpercentage, vochtpercentage, buikvet en spiermassa. Ook bespreken we je voortgang en kijken we naar de keuzes die jij maakt als het gaat om voeding. Op deze manier word je echt bewust van jouw levensstijl.

Jij hebt de regie!

Heb jij het idee dat je de regie bent kwijtgeraakt of ben je al goed op weg met afslanken, maar heb je hulp nodig in dit proces? Zet die eerste stap! Dan gaan we samen van verantwoord afvallen naar bewust genieten.

Afvallen in Zwolle

Mijn praktijk vind je aan de Emmastraat in Zwolle, vlakbij de IJsselhallen. Parkeren kan de eerste 1,5 uur gratis bij de Jumbo, op 1 minuut afstand lopen.

Ik hoop snel wat van je te horen. Schrijf hieronder meteen een bericht, bel me, of stuur een appje!


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen