Mijn naam is Maria Commijs, welkom op mijn consulentenpagina.

Afvallen in Doetinchem

Na jarenlang met liefde gewerkt te hebben in de zorg, kwam in 2011 een langgekoesterde wens in vervulling. Ik had eindelijk mijn eigen gewichtspraktijk als consulente. Tot op de dag van vandaag heb ik met de praktijk Gezond & JIJ een grote, vaste en tevreden klantenkring opgebouwd in Doetinchem en omstreken.

Afvallen onder begeleiding is effectiever

De laatste jaren ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in gezonde voeding. Door het behalen van mijn Cambridge Weight Plan certificaat, een diploma als hypnotherapeut en het volgen van meerdere coachingstrajecten, kan ik jou op verschillende vlakken begeleiding bieden. Inmiddels heb ik al een hoop mensen op een verantwoorde wijze kunnen helpen met het afvallen en blijven behouden van hun streefgewicht. Mijn doel is om jou te helpen je beter en zekerder te voelen over jezelf. Twee van mijn cliënten hebben zelfs de landelijke finale gehaald met de verkiezing van het 1 op 1 dieet van Cambrigde Weight Plan - Afvaller en Gewichtsbehouder van het Jaar.


Afvallen onder begeleiding van een ervaringsdeskundige

Dankzij mijn eigen ervaringen met het Cambridge Weight Plan en trainingen heb ik de juiste bagage om jou te begeleiden tijdens dit proces. Ook heb ik een coachingstraject gevolgd over emotie-eten bij Joanna Kortink, een schrijfster van vele boeken. Samen kunnen we jouw huidige levensstijl checken, wat betekent dat ik bevoegd ben jouw glucose, cholesterol en bloeddruk op te meten. Als gecertificeerd hypnotherapeut kunnen we samen jouw trance inzetten om verandering van gevoel, gedrag en/of gedachten die je in de weg zitten op te wekken. In trance leert jouw brein snel en communiceer je direct met je onderbewust zijn, de plek waar verandering pas echt plaats vindt. Om het lijstje af te maken, ben ik Onwards Coach, wat inhoudt dat ik je help met het blijven op je streefgewicht zonder terug te vallen. Hierdoor kan ik je bijstaan in je persoonlijke ontwikkeling.

Wil jij ook afvallen met mijn 1 op 1 begeleiding?

Of je nu veel wilt afvallen, of slechts vakantie- of zwangerschapskilo's kwijt wilt raken, met ondersteuning van Het Stappenplan gaan wij samen aan de slag. Wie weet sta jij binnenkort te stralen als afvaller van het jaar. Je kunt mij bereiken via onderstaand formulier, op telefoonnummer 0641103015. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Hopelijk tot snel!

Maria


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen

Personen begeleid door Maria

Lieke: Kan niet staat niet meer in mijn woordenboek!

Lieke: Kan niet staat niet meer in mijn woordenboe...

Nadat ik 5 jaar geleden was gaan samenwonen met mijn vriend was ik aardig wat aankomen. Je kent het wel, er gaat een wer...

Lees meer

Ik kan nu mijn veters strikken zonder dat mijn buik in de weg hangt!

Ik kan nu mijn veters strikken zonder dat mijn bui...

Pieter had zelf niet in de gaten dat hij te zwaar was, totdat hij bij zijn longarts op de weegschaal moest staan. Hij sc...

Lees meer