Welkom op mijn consulentenpagina van The 1:1 Diet.

Door middel van The 1:1 Diet en mijn 1 op 1 begeleiding help ik mensen naar hun streefgewicht. Vanuit een op maat gemaakt dieet werken we samen naar gezonde, reguliere voeding toe en naar een gezonde levensstijl. Woon je in de omgeving Maastricht en wil je succesvol afvallen? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak. Bel me gerust op telefoonnummer 06-17282856 of stuur een whatsapp bericht. Je kunt ook onderstaand formulier gebruiken.


The 1:1 Diet

Sinds 2007 ben ik consulente en heb daardoor veel ervaring in het begeleiden van mensen naar een gezond gewicht. De afgelopen jaren heb ik veel cliënten uit de omgeving van Nuth en Maastricht zien veranderen. Klik hier voor mijn eigen ervaring met afvallen met The 1:1 Diet (destijds Cambridge Weight Plan). Mijn passie is om mensen op een prettige manier bezig te laten zijn met hun eetgedrag en levensstijl. Wat cliënten van mijn begeleiding vinden kun je hier lezen.

Onwards

Behalve The 1:1 Diet consulent, ben ik ook gecertificeerd Onwards Coach. Onwards is een bijzonder programma, speciaal voor mensen die zijn afgevallen en op gewicht willen blijven. Het gaat helemaal over persoonlijke ontwikkeling, het krijgen van meer en beter inzicht in waar je vandaan komt en wat je kunt doen om succesvol te komen waar je naar toe wilt. Een heel mooi programma waarin jij en de beste versie van jou centraal staan. Benieuwd en wil je meer informatie? Neem dan eens een kijkje op mijn Onwardspagina.

Succesvol afvallen doen we samen

Iedereen kan afvallen. Maar afvallen en dan succesvol op je streefgewicht blijven is heel wat anders! Daarom is de persoonlijke begeleiding door een ervaringsdeskundige zo sterk. Ik help je met mijn 1op 1 begeleiding en zo gaan we samen ervoor dat jij je doel haalt.

Wil je weer lekker in je vel zitten en in alle opzichten lichter door het leven gaan? Neem dan snel en geheel vrijblijvend contact met me op. Wil je eerst meer weten over The 1:1 Diet? Ook dan kun je contact met me opnemen. Vul onderstaand formulier in of bel of whatsapp me op 06-17282856.

Ik hoop je te mogen begroeten in één van mijn praktijken.

Mariëlle Keulen - DerhaagMaak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Mariëlle

Franklin Schrijnemakers

Franklin Schrijnemakers...

Ik ben met Mariëlle in contant gekomen door mijn zoon die al meer dan een jaar bij haar cliënt is en die een heel goed r...

Lees meer

Marcella

Marcella...

Hallo mijn naam is Marcella en ben 63 jaar. Na bijna mijn hele leven lijnen diëten jojo effect enz enz wilde ik weer wat...

Lees meer