Het 1 op 1 Dieet in Almere met Martin

Welkom, wat leuk dat je mijn consulentenpagina bezoekt! Je wilt afvallen met begeleiding in Almere en je zoekt:

  • iemand die je begrijpt en naar je luistert;
  • iemand die je tijdens en na je dieet begeleidt;
  • iemand die je motiveert en adviseert;
  • iemand die ervaringsdeskundige is en tips en trucs geeft om valkuilen te weerstaan;
  • iemand die voor je klaarstaat om bij eventuele moeilijke momenten je te steunen en te zorgen dat je jouw streefgewicht behaalt.

Gefeliciteerd: je hebt je 1 op 1 begeleider gevonden!!

Ik vertel graag wat meer over mezelf: ik ben Martin Vreekamp, woon in Almere en ben getrouwd met Marika. Naast mijn grote passie biljarten, houd ik van wandelen, bezoek ik concerten en heb ik graag een gezellige avond met vrienden. Net als bij veel andere gezinnen, was het ook bij ons druk, druk, druk. Hierdoor hebben wij door te weinig op ons eetpatroon te letten, jarenlang onze gezondheid genegeerd. Het was meer vullen dan voeden, afgewisseld met tot mislukken gedoemde pogingen om af te vallen.

The 1:1 Diet zorgde voor de omslag

Na een vakantie in 2009 werd mijn overgewicht echt een sta in de weg. De omslag kwam toen ik een verre vriendin tegenkwam die ik lang niet had gezien. Ze was zo mooi afgevallen, ik herkende haar bijna niet meer! Vol trots vertelde ze dat ze dit had bereikt met behulp van The 1:1 Diet.
Ik dacht gelijk: dit wil ik ook! Ondanks dat ik in het begin nog wat sceptisch was, zijn mijn vrouw en ik samen vol goede moed gestart met The 1:1 Diet. En met een fantastisch resultaat; we zijn beiden prachtig afgeslankt zijn nog steeds op gewicht en energieker dan ooit.

Afvallen onder persoonlijke begeleiding

Door middel van mijn persoonlijke begeleiding bied ik je niet alleen hulp bij afvallen, maar ook bij het ontdekken van andere eetpatronen. Mijn specialiteit is: je gedrag doorbreken en bewustwording, waarom je eet en wat je eet. Door de wekelijkse weegmomenten en 1 op 1 begeleiding, krijg je alle ondersteuning die je nodig hebt tijdens het afvalproces. De 1 op 1 begeleiding door een ervaringsdeskundige maakt het verschil. Ik oordeel niet, maar begeleid je stap voor stap met adviezen op maat en een luisterend oor.

Wil je af van je overgewicht, weer lekker in je vel zitten en je fitter voelen? Ik help jou de strijd tegen de overtollige kilo's definitief te winnen. Wil je voorgoed kilo's kwijtraken? Ik help je daarbij met een dieetplan: The 1:1 Diet Stappenplan en gezonde voeding. Afvallen en voor eens en altijd een gezond gewicht? Stuur een e-mail naar afslankcoachmartin@gmail.com of een app voor meer informatie of het maken van een afspraak. Tot snel!

Samen maakt sterk en succesvol!!

Groetjes,
Martin Vreekamp
Het 1 op 1 Dieet in Almere

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen