Welkom!

Ik ben Prijna Snel, consulente van The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan in Leiden en omstreken. Met The 1:1 Diet en mijn persoonlijke begeleiding kom je tot een prettiger en gezonder leven. Echt waar, het kan!

'Je gaat je echt weer slanker, beter en zelfverzekerder voelen'

Mijn hele leven had ook ik moeite om op een gezond gewicht te komen, en te blijven. The 1:1 Diet heeft ervoor gezorgd dat ik mij hier niet langer druk om hoef te maken. Tegenwoordig zit ik lekkerder in mijn vel, sport ik meer zonder problemen en heb ik genoeg energie om te werken en een actief privéleven te hebben.

   'Afvallen, dat doen we samen!'

Heb jij ook moeite om de eerste stap naar een slanker en gezonder leven te zetten? Dan ben je op dit moment op de juiste pagina, want ik kan jou daar zeker bij helpen! Met mijn persoonlijke begeleiding binnen The 1:1 Diet stellen wij, samen, een plan op om te komen tot het door jou vastgestelde doel. Wij gaan er samen voor zorgen dat jij door verantwoord afvallen op jouw streefgewicht komt en blijft en je je weer goed gaat voelen! Bel, bericht of mail mij en dan hoop ik je graag persoonlijk uit te leggen hoe het allemaal werkt in een intakegesprek.

Daarnaast is het nu ook mogelijk om een leefstijlcheck in mijn praktijk te doen. Hoe gezond ben jij? We kijken naar je bloeddruk, BMI, gewicht, cholesterol, vetpercentage, glucose en buikomtrek. Ook vul je een aantal vragen in over je leefstijl. Met al deze gegevens kunnen we zien hoe het staat met je gezondheid en als er iets bijzonders gesignaleerd wordt, verwijs ik je door naar je huisarts.

Ik hoop je snel te ontmoeten!


Groetjes,

Prijna Snel | prijna@1op1dieetleiden.nl | 06 510 863 30


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen