Wat goed dat je de eerste stap hebt gezet om aan je gewicht te werken!

Mijn naam is Renate Niewold en sinds 2014 ben ik The 1:1 Diet consulent.

Door mijn eigen ervaring met afvallen met The 1:1 Diet weet ik wat het is om verandering in gewoontes en denkpatronen te ontwikkelen. Ik ben zelf herhaaldelijk tegen de spreekwoordelijk lamp aangelopen tijdens, maar vooral ook na het afslanken. Ik heb bepaalde levenservaring opgedaan en geleerd om ook bij tegenslagen de draad weer op te pakken. Nog steeds zijn er de verleidingen om toch te kiezen voor 'het lekkere patatje' of toch de hele reep chocola maar op te eten. Inmiddels heb ik geleerd om een eetpatroon te ontwikkelen dat er voor zorgt dat ik op gewicht blijf en dat gun ik jou ook.

Ik geloof dat niemand te zwaar is omdat hij of zij dat graag wil. Bij iedereen zijn er redenen en gebeurtenissen in het dagelijks leven te vinden die ervoor zorgen dat we te zwaar worden. Steeds maar weer terugvallen in oude gewoontes en keuzes maken die we gewend zijn. Waarom maken we die keuzes? Dat is nou precies waar ik samen met jou achter wil komen tijdens het volgen van The 1:1 Diet Stappenplan.

Eenvoudig, verantwoord en succesvol afvallen gaat je zeker lukken, maar ervoor zorgen dat het een blijvend resultaat is gaat de uitdaging zijn. En dat is precies wat ik graag met je aan wil gaan. Tijdens The 1:1 Diet begeleid ik jou 1 op 1 en ondersteun je daarna om op gewicht te blijven. Er gaan tegenslagen komen, maar worden dat struikelblokken of leermeesters? Ik zal jou aanzetten tot denken en je af en toe een hersenbreker mee geven om oude gewoontes te doorbreken en ze om te zetten in nieuwe. Ik zal je helpen door mijn eigen dieet ervaringen met je te delen en je daar waar nodig te helpen. Ik geloof in jou dat je uiteindelijk weer 'lekker in je vel' gaat zitten.

Start vandaag en vul onderstaand formulier in of bel me voor het plannen van een intakegesprek!

Graag tot ziens!
Renate Niewold


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen