Het 1 op 1 Dieet in Marum met Renate

The 1:1 Diet met Renate

Wat goed dat je de eerste stap hebt genomen om aan je gewicht te werken! Ben je klaar met de eeuwig durende strijd tegen je overtollige kilo’s? Wil je je weer energiek en zelfverzekerd voelen? Vanuit mijn praktijk help ik je om jouw doel te bereiken met behulp van 1 op 1 begeleiding en een op maat gemaakt voedingsschema.

Ik ben Renate en sinds 2014 ben ik consulent van The 1:1 Diet. Ik woon samen met mijn man en dochter in Marum, een dorp in de provincie Groningen. Nadat ik een aantal jaren geleden succesvol ben afgevallen met behulp van The 1:1 Diet, ben ik zelf gestart als consulent. Mede door mijn achtergrond als maatschappelijk werker, kan ik je de juiste persoonlijke begeleiding bieden zodat jij succesvol je streefgewicht bereikt en behoudt. Ik krijg energie van het helpen en coachen van mensen en ik word blij als ik hen met een glimlach op hun gezicht mijn praktijk uit zie lopen. Ik help je graag om ervoor te zorgen dat jij straks weer lekker in je vel zit!

Afvallen met 1 op 1 begeleiding

Bij iedereen zijn er redenen of gebeurtenissen in het dagelijks leven te bedenken waardoor we te zwaar worden. Steeds maar weer terugvallen in oude gewoontes en de keuzes maken die we gewend zijn. Waarom maken we deze keuzes? Dat is nu precies waar ik samen met jou achter wil komen.
Tijdens het hele traject sta ik voor je klaar om je te helpen, te steunen en te motiveren, ook buiten de wekelijkse contactmomenten. Daarnaast mag je als je het programma hebt afgerond bij me blijven terugkomen voor een weegmoment, tips, advies of gewoon voor een luisterend oor. Je staat er dus zeker niet alleen voor!

Gezond dieet op maat

Omdat ieder persoon anders is, staat in mijn praktijk een persoonlijke aanpak centraal. Bij de start maken we samen een voedingsschema dat specifiek op jou is afgestemd, echt maatwerk dus! Met behulp van Het Stappenplan leer je weer bewust naar voeding te kijken en werk je toe naar een gezond eetpatroon, zodat je ook mooi op gewicht kunt blijven. Daarnaast gaat het er niet om of je veel of weinig wilt afvallen. Het belangrijkste is dat je je goed voelt en weer bewust kunt genieten.

Ben je er klaar voor om samen de volgende stap te zetten naar een gezonde levensstijl? Je mag me bellen, mailen, appen of stuur me een bericht via Facebook of Instagram.

Hopelijk tot snel in mijn praktijk!

Hartelijke groet,

Renate Niewold
Het 1 op 1 Dieet in Marum

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen