Het 1 op 1 Dieet in Haarlem met Roos

The 1:1 Diet met Roos

Wat leuk dat je mijn pagina bezoekt! De eerste stap om af te vallen heb je al gezet! Heb je ook alles al geprobeerd om je overgewicht kwijt te raken, maar helaas zonder gewenst resultaat? Wil je weer lekker in je vel zitten en met een goed gevoel in de spiegel kunnen kijken? Vanuit mijn eigen ervaring kan ik je vertellen dat dit zeker mogelijk is! Met behulp van een op maat gemaakt plan en mijn 1 op 1 begeleiding help ik je om op een gezonde manier af te vallen en je gewicht te kunnen behouden.

“Eén ding staat voor mij als een paal boven water: Nooit meer als zwaargewicht door het leven!”

Ik zal me even voorstellen: mijn naam is Roos en ik woon in Haarlem. Sinds vele jaren ben ik consulent van The 1:1 Diet en heb ik mijn eigen praktijk voor afvallen en gewichtsbeheersing. Met veel passie en enthousiasme help mensen om op een gezonde manier af te vallen en ervoor te zorgen dat ze de juiste balans vinden in hun eetpatroon. In het verleden heb ik vele verschillende diëten geprobeerd. Met als gevolg kreeg ik last van het jojo-effect en werd ik alsmaar zwaarder. Gelukkig ontdekte ik The 1:1 Diet via een collega en kan ik mijn gewicht nu goed beheersen. De kick van het afvallen en het lekker in je lijf voelen gun ik jou ook!

Dieet met 1 op 1 begeleiding in Haarlem

Natuurlijk sta je er niet alleen voor! Ik ben er om je te steunen en je te motiveren om het vol te houden. Je kunt altijd bij me terecht voor vragen, tips en advies, ook buiten de wekelijkse contactmomenten. Ik bied je een luisterend oor, neem de tijd voor je en denk met je mee. Om mijn cliënten goed te kunnen helpen, vind ik het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en mijn expertise te vergroten. Ik heb de opleiding gevolgd voor LevensLust coach en kan ik je daarom begeleiden wat betreft emotie-eten. Daarnaast ben ik Onwards coach. Door deze lifestyle training kan ik je de juiste handvatten aanreiken als het gaat om inzichten in je eigen handelen en het maken van bewuste keuzes.

Afvallen in maatwerk

Ieder persoon is anders en daarom is afvallen dan ook maatwerk. Bij de start maken we samen een plan dat persoonlijk op jou is afgestemd. Met behulp van Het Stappenplan leer je bewust naar voeding te kijken en werk je toe naar een gezond eetpatroon. Stapsgewijs bouw je de maaltijdvervangers af en voeg je per stap gezonde voeding toe aan je dieetplan. Daarnaast ontvang je een persoonlijke map waarin staat beschreven op welke momenten je wat mag eten. Zo heb je altijd een duidelijke houvast direct bij de hand.

Ben je er klaar voor om samen de volgende stap te zetten? Of wil je nog wat meer informatie? Je mag me bellen, mailen, appen of stuur een berichtje via Facebook. Dan maken we snel een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten in mijn praktijk!

Vriendelijke groet,

Roos
Het 1 op 1 Dieet in Haarlem

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen

Personen begeleid door Roos

Onvoorwaardelijke steun

Onvoorwaardelijke steun...

Onvoorwaardelijke steun gehad van Roos, waardoor ik nu goed in mijn vel zit....

Lees meer

Charlotte Grootings

Charlotte Grootings...

Dankzij mijn buddy kan ik weer sporten....

Lees meer

Eveliene Jongert

Eveliene Jongert...

Met Roos 50% al gewonnen!!...

Lees meer

Frank Blokdijk

Frank Blokdijk...

Een 3-dubbele successtory!!...

Lees meer