Welkom bij Afslankstudio Beverwijk. Wil je graag afvallen…laat mij je helpen! Ik ben Sandy, een enthousiaste, professionele Cambridge gewichtsconsulente voor de regio Beverwijk, Heemskerk & Uitgeest. Met Cambridge Weight Plan en mijn wekelijkse begeleiding lukt het je gegarandeerd! Afvallen doe je niet alleen, we doen het samen!

Druk, druk, druk…..dat zijn we allemaal tegenwoordig. Druk met je werk, je gezin & je sociale leven. Vaak zo druk, dat je jezelf vergeet of zelfs voorbij loopt. Hierdoor zorg je soms niet goed voor jezelf, eet je ongezond, te weinig of te onregelmatig. Al die drukte in combinatie met een slecht eetpatroon vormen de ingrediënten voor een ongezond leven meestal met een fikse portie overgewicht of obesitas als gevolg. Maar daar kun je wat aan doen… en daar ga ik je bij helpen!


Hoe gaan we samen aan de slag
Cambridge Weight Plan werkt met het Stappenplan. Stap voor stap van verantwoord afvallen naar bewust genieten! Na een uitgebreid intakegesprek gaan we samen bepalen welke stap het beste bij jouw levensstijl past zodat je op het juiste niveau kunt instappen. Je ontvangt een map met tips en adviezen en komt wekelijks bij mij op consult.

In het hele traject ben ik jouw deskundige stok achter de deur. Ik ben jouw maatje die je steunt op de moeilijke momenten als je het even niet meer ziet zitten. En die momenten zullen vast en zeker komen. Ook dan sta ik voor je klaar, om je op te peppen en te motiveren om door te zetten. Ik leer je jouw eetpatroon aan te passen, zodat je als je eenmaal je streefgewicht bereikt hebt, dit ook kunt behouden. Samen werken we aan een blijvend resultaat!

Nu echt je streefgewicht bereiken & behouden? Neem dan contact met mij op! Vul onderstaand formulier in of mail, bel, app mij.

Tot snel in mijn praktijk!
Groetjes, Sandy

Afslankstudio Beverwijk (is gevestigd in Garra Rufa Hair & Beauty Centre)
Begijnenstraat 21
1941 BR Beverwijk
T: 0618451998 / 0251750707
E: info@afslankstudiobeverwijk.nl
W: www.afslankstudiobeverwijk.nl
F: www.facebook.com/cambridgebeverwijk
I: www.instagram.com/cambridgebeverwijk

Overige gegevens
Parkeren: 2 uur gratis op de Baanstraat met een blauwe kaartMaak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen