Afvallen met The 1:1 Diet met Sandy - Het 1 op 1 Dieet in Uitgeest

Welkom bij The 1:1 Diet met Sandy.

Ik ben Sandy, een enthousiaste, gediplomeerde gewichtsconsulente. Wil je graag afvallen…laat mij je helpen!

Met de maaltijden van The 1:1 Diet en mijn wekelijkse begeleiding lukt het je gegarandeerd! Afvallen doe je niet alleen, we doen het samen!

Heb jij het ook altijd zo ontzettend druk? Probeer je alle ballen in de lucht te houden m.b.t. je werk, je gezin en je sociale leven? Heb je het vaak zo druk, dat je jezelf soms voorbij loopt, waardoor je veelal niet goed voor jezelf zorgt, je te onregelmatig, te weinig of ongezond eet. Zie je jouw gewicht stijgen, soms zelfs met obesitas als gevolg? Dan is het nu tijd om daar verandering aan te brengen…en daar ga ik jou bij helpen!
Hoe gaan we te werk

Tijdens een uitgebreid intakegesprek gaan we samen kijken welke stap van The 1:1 Diet het beste bij jouw leefstijl past. Stap voor stap ga je van verantwoord afvallen naar bewust genieten! Je krijgt een map mee naar huis met tips en adviezen en je komt wekelijks bij mij op consult.

Ik ben die bekende deskundige stok achter de deur, ik voorzie je van de juiste adviezen, zal je motiveren en je maatje zijn als je het even zwaar hebt.

Ik zal je leren jouw eetpatroon aan te passen, zodat je als je eenmaal je mooie streefgewicht bereikt hebt, dit ook kunt behouden. Samen werken we namelijk aan een blijvend resultaat!


Dus nog even op een rij...

• Afvallen dat doen we samen.

• Je ontvangt een plan op maat met behulp van het Stappenplan.

• Gezonde voeding gecombineerd met The 1:1 Diet maaltijden.

• Wekelijkse begeleiding, maar je kunt me te allen tijden appen.

Nu daadwerkelijk je streefgewicht bereiken & behouden? Neem dan contact met mij op! Vul onderstaand formulier in of app, bel, mail mij.

Ik kijk er naar uit je in mijn praktijk te ontmoeten!

Groetjes, Sandy

The 1:1 Diet met Sandy, Het 1 op 1 Dieet in Uitgeest

M: 0618451998

Parkeren: gratis voor de deur.


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Sandy