Het 1 op 1 Dieet in Krimpen aan den IJssel met Susan

Afvallen onder begeleiding in Krimpen aan den IJssel!

Welkom op mijn consulentenpagina, wat leuk dat je komt kijken. Ik ben Susan, ben 43 jaar, getrouwd en moeder van 3 prachtige kinderen. In mijn The 1:1 Diet praktijk doen we het samen, omdat we samen slank willen zijn.

Ik stel me graag aan je voor, zodat je een beeld krijgt van wie ik ben, wat ik jaren geleden zelf heb meegemaakt en wat dat met me gedaan heeft: Ik voel me nu goed en zó energiek, dat gevoel wil ik graag met jou delen. Iedereen die wil afvallen, is van harte welkom! Lees lekker verder, of als je direct contact met me wilt kan dat natuurlijk ook via telefoonnummer: 06-28177646 of gebruik het formulier onderaan de pagina dan bel ik je z.s.m. terug.

Dankzij mond tot mond bij The 1:1 Diet gekomen

Mijn eerste contact met The 1:1 Diet gaat jaren terug. Ik woonde samen, werd zwanger en voordat ik het wist kwam ik aan. Mijn zwangerschap leek een vrijbrief om dik te zijn en te blijven. Ik dacht ‘het komt wel goed’, maar het kwam niet goed. En daar kwam de stress van het werk nog bij: als gevolg van de crisis en de recessie ging ik van baan naar baan. Op mijn toenmalige werk kwam ik in contact met een collega, die er steeds beter uit ging zien. Zij maakte mij nieuwsgierig en deelde haar enthousiasme over The 1:1 Diet.

De kracht van 1 op 1 begeleiding tijdens én na het dieet

Ik was eerst sceptisch en kende The 1:1 Diet niet. Maar na vele pogingen dacht ik ‘ach, wat heb ik te verliezen’, het was mijn laatste redmiddel. Ik koos voor consulent Madelon, ik kende haar en dacht ‘als zij dit doet, dan is het goed’. Samen met twee vriendinnen zijn we gestart. Het was goed vol te houden, soms zwaar met pittige momenten, maar ik ben succesvol flink afgevallen. Ik voelde me fitter dan ooit en ben nu nog steeds op gewicht.

Ik heb de 1 op 1 begeleiding echt nodig gehad, dat is 100% de kracht van The 1:1 Diet. Omdat ik er zelf in geloof, ben ik inmiddels 10 jaar op gewicht en sinds 2012 The 1:1 Diet consulent! Ik draag mijn enthousiasme over de goede producten en het mooie Stappenplan graag uit. Ik gun dit anderen ook!

Wil je mijn hele afslankverhaal weten, klik dan hier!

Mooie resultaten bij cliënten

Als consulent zit ik helemaal op mijn plek bij The 1:1 Diet. Ik had dit van tevoren nooit zelf bedacht, vond het ook heel spannend. Ik zag mezelf toen helemaal niet als ondernemer, ik dacht ‘straks komt er niemand’ en ‘gaan ze dat van mij aannemen?’ Maar tijdens mijn opleiding als consulent had ik al 30 mensen die onder mijn begeleiding wilden gaan afvallen en nu aan mijn lippen hangen. Ik sta versteld hoe snel dat toen ging en dat ik ook met hen dit mooie resultaat heb mogen behalen.

Vereerd met vertrouwen van mijn cliënten

Het 1 op 1 begeleiden van mensen die willen afvallen is precies wat bij mij past en wat ik ook wil blijven doen. Ik ben zo vereerd dat mensen mij het vertrouwen geven om dit traject samen met hen te mogen afleggen. Dat ik nu van dichtbij meemaak hoe mensen niet altijd even blij binnenkomen maar daarna, met de schouders recht, blij naar buiten gaan. Het is zo mooi dat ik na de werkdag mijn afslankpraktijk afsluit met een voldaan gevoel en dankbaar ben voor de fijne gesprekken en de energie die het mij die dag heeft gebracht.

Mijn toegevoegde waarde tijdens het dieet

Mensen uit mijn omgeving, omschrijven mij als ‘bescheiden’ maar een ‘warme persoonlijkheid’, die graag behulpzaam is en altijd klaar staat. Mijn kracht is dat ik mensen telkens, op verschillende momenten, weet te motiveren. Als het even niet goed gaat of iemand ziet het niet meer zitten, dan snap ik dat. Ik herken de schaamte, cliënten kunnen dat bij mij kwijt en ik help ze verder naar de positieve kant. Veel cliënten weten mij via via te vinden, dus dat is heel waardevol.

Ook samen slank?

Ik heb nu een goed gevulde afslankpraktijk, maar wil uiteraard ook jou graag helpen en begeleiden. Ik beloof je zo goed als ik kan te begeleiden en te helpen en verwacht jouw maximale inzet als tegenprestatie, zodat we er SAMEN voor gaan! Ik wil graag dat je je welkom voelt, dat je jezelf bent en dat we er samen voor gaan! Laat mij je helpen afvallen, dan zijn we samen slank!

Ontspan Tip! In mijn praktijk kun je ook terecht voor een ontspannende stoelmassage van 35 tot 45 minuten!

Het 1 op 1 Dieet in Krimpen aan de Ijssel

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *